Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-06-07 10:33:09 +0300 Το διάσημο ζευγάρι υποδέχτηκε τα δίδυμα μωρά του! George Clooney-Amal Alamuddin: Για πρώτη φορά γονείς!

George Clooney-Amal Alamuddin: Για πρώτη φορά γονείς!

George Clooney-Amal Alamuddin: Για πρώτη φορά γονείς! 470 900
Το διάσημο ζευγάρι υποδέχτηκε τα δίδυμα μωρά του!

Λίγα χρόνια πριν η είδηση ότι ο πιο δημοφιλής εργένης θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, έκανε το γύρο του κόσμου.  Το Σεπτέμβρη του 2014, ο George Clooney και η Amal Alamuddin ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία παραμυθένια τελετή στη Βενετία.  

Έναν χρόνο μετά, η φήμη ότι η κυρία  Clooney είναι έγκυος επιβεβαιώνεται! Η όμορφη δικηγόρος περιμένει δίδυμα και στις φωτογραφίες απο τις εξόδους της με τον γοητευτικό ηθοποιός, είναι πιο λαμπερή από ποτέ. 

Χθες το μεσημέρι, ο George Clooney και η Amal Alamuddin έγιναν γονείς! Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον ερχομό των δίδυμων μωρών τους με μία ανακοίνωση η οποία όπως ήταν φυσικό έκανε το γύρο του διαδικτύου! Και το όνομα αυτών; Ella και Alexander Clooney! 

"Σήμερα το πρωί η Amal και ο George καλωσόρισαν την Ella και Alexander Clooney στην οικογένειά τους! Η Ella, ο Alexander και η Amal εχαίρουν άκρας υγείας. Ο George είναι λίγο εξαντλημένος αλλα΄θα συνέλθει σε μερικές ημέρες!"  

Να τους ζήσει!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας