Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-09-04 14:31:01 +0300 Γνωρίστε το #hashtag που προωθεί το δημόσιο θηλασμό

Γνωρίστε το #hashtag που προωθεί το δημόσιο θηλασμό

Γνωρίστε το #hashtag που προωθεί το δημόσιο θηλασμό 470 900
Το #whereareyoubreastfeedingtoday ξεκίνησε το 2016 και τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες μητέρες μοιράζονται τις φωτογραφίες τους χρησιμοποιώντας το στις αναρτήσεις τους.

To χάσταγκ με θέμα #whereareyoufeedingtoday είναι το επόμενο trend στα social media. Ακολουθώντας την μόδα που ήθελε τις μαμάδες να ανεβάζουν φωτογραφίες selfie ενώ θηλάζουν, τις γνωστές και ως”brelfies”, τώρα η μαμάδες μοιράζονται φωτογραφίες από την τοποθεσία που θηλάζουν. 

 

Το #χάσταγκ ξεκίνησε το 2016 και τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες μητέρες μοιράζονται τις φωτογραφίες τους χρησιμοποιώντας το στις αναρτήσεις τους. 

 

Με μία μικρή αναζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι χρήστες μπορούν να βρουν φωτογραφίες από μαμάδες που θηλάζουν στη φύση, στις διακοπές τους, στο χώρο εργασίας τους - είτε αυτό σημαίνει ένα τρακτέρ σε χωράφι, είτε σημαίνει σε ένα γραφείο μιας εταιρείας - στον καναπέ του σπιτιού τους, μαζί με τις φίλες τους ή με τον άντρα τους. 

 

Το αποτέλεσμα είναι μαγικό. Ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό δημιουργείται ένα παγκόσμιο κολάζ με γυναίκες από κάθε γωνιά του πλανήτη, που δίνουν στο μωρό τους το δώρο του θηλασμού

 

 

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως όταν δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο #χάσταγκ υπήρχε αρκετή συζήτηση για το που μπορεί να θηλάζει μια μαμά και πόσο “κρυμμένη” θα πρέπει να είναι για να το κάνει αυτό. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει σημαντικά, 7 χρόνια έπειτα, στο μεγαλύτερο μέρος του δυτικού κόσμου οι περισσότερες γυναίκες μπορούν ελεύθερα να θηλάζουν σε shopping mall, παιδικές χαρές, παγκάκια και δημόσιους χώρους, χωρίς να δέχονται αδιάκριτα βλέμματα ή αρνητικά σχόλια

 

Ας μην ξεχνάμε βέβαια, πως χρειάζονται πολλά βήματα να γίνουν ακόμα για τις γυναίκες όλου του κόσμου. Τα social media και ο παγκόσμιος χαρακτήρας τους, βοηθά σε μεγάλο βαθμό οι άνθρωποι από όλα τα σημεία της γης να ενημερώνεται για το τι ισχύει σε άλλες χώρες και να διεκδικούν το καλύτερο δυνατό και για τους ίδιους. 

 

Αν λοιπόν είστε κι εσείς μητέρα και είστε περήφανη που θηλάζετε όπου και όπως θέλετε μοιραστείτε το! Κάνει καλό!

 

source: Instagram

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας