Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-12-19 11:20:04 +0200 Χρήσιμο είναι να γνωρίζετε μερικούς απλούς κανόνες, ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή. Πώς να επιλέξετε σωστά τα ρουχαλάκια του

Πώς να επιλέξετε σωστά τα ρουχαλάκια του

Πώς να επιλέξετε σωστά τα ρουχαλάκια του 470 900
Χρήσιμο είναι να γνωρίζετε μερικούς απλούς κανόνες, ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή.

 

Έρχεται εκείνη η ώρα που ξεκινάς να ψωνίζεις ρουχαλάκια για το μωρό σου. Nιώθεις μεγάλη χαρά αλλά χρειάζεσαι λίγη κατεύθυνση; Ναι, υπάρχει πολύ πληροφορία αλλά και πολύ όμορφα σχέδια και χρώματα για να επιλέξεις, όμως ποια είναι τα ιδανικά ρούχα που θα συνοδεύσουν το μωράκι σου, στα πρώτα του βήματα; 

 

Μερικές απλές και βασικές συμβουλές για να επιλέξετε τα ρουχαλάκια του: 

 

Αυστηρά βαμβακερά
Οι ειδικοί μας προτρέπουν να προτιμούμε τα 100% οργανικά ή 100% βαμβακερά ρούχα, καθώς το δέρμα του μωρού είναι πολύ ευαίσθητο τα πρώτα χρόνια. 

Προσοχή να είναι εύχρηστα
Ακούγεται αστείο αλλά πρέπει ξεχάσετε για λίγο καιρό οτιδήποτε περιλαμβάνει κουμπιά, φερμουάρ, κορδόνια και οτιδήποτε δεν είναι εύχρηστο και ευκολοφόρετο. Πολλά παιδικά ρούχα έχουν κλιπ και λάστιχα, ώστε να γίνονται πιο λειτουργικά.

Τα νούμερα... παίζουν
Μπορεί να υπάρχουν ετικέτες και προτάσεις για την ηλικία και το μέγεθος των ρούχων αλλά πάντα έχετε στο μυαλό σας ότι κάθε μωρό είναι διαφορετικό και κάθε εταιρεία έχει διαφορετικά μεγέθη. 

Πείτε "όχι" στα συνθετικά
Κρατήστε μακριά όσα ρούχα είναι συνθετικά με δραστικές χημικές ουσίες και βαφές στη σύνθεσή τους. Ρούχα με τούλι και πλαστικές στάμπες μπορεί να φαίνονται χαριτωμένα αλλά είναι καλύτερα να αποφεύγονται τους πρώτους 12 μήνες. 

Αυτό θα είναι το πιο χαρούμενο shopping ρούχων της ζωής σας. Κάντε μία καλή έρευνα πριν αποφασίσετε ποια θα είναι η γκαρνταρόμπα του μωρού σας γιατί παίζει ρόλο. 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας