Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-12-12 11:17:38 +0200 Χαμένη αποβολή εμβρύου: μια μητέρα μοιράζεται την προσωπική της ιστορία

Χαμένη αποβολή εμβρύου: μια μητέρα μοιράζεται την προσωπική της ιστορία

Χαμένη αποβολή εμβρύου: μια μητέρα μοιράζεται την προσωπική της ιστορία 470 900
H Jade Roper Tolbert έπειτα από 5 μήνες κύησης βίωσε αυτό που της είπαν οι γιατροί ως χαμένη αποβολή εμβρύου. Η ανάπτυξη του μωρού της σταμάτησε, όμως το σώμα της δεν είχε κάποιο σύμπτωμα.

 Η ίδια ζει στην Αμερική με τον σύντροφό της και τα 3 τους παιδιά. Η 36χρονη Jade είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό για τη συμμετοχή της στο Bachelor in Paradise (σεζόν 19).

 

Η ίδια μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα στην προσωπική της σελίδα. Δείτε το παρακάτω:

 

Μου είναι πολύ δύσκολο να γράψω εδώ όσο προσπαθώ να βρω το δρόμο μου μέσα από αυτή την αποβολή που βιώνω. Υπήρχε το αίσθημα πως ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα αφού ετοιμαζόμασταν να καλωσορίσουμε ένα ακόμα μωράκι στη ζωή μας, να το αγαπήσουμε και να ολοκληρώσουμε την οικογένειά μας. Όσο οι καρδιές μας είναι πραγματικά ραγισμένες και όσο βρισκόμαστε αντιμέτωποι με βαθύ και πολύπλοκο πένθος και απώλεια, είμαστε ευλογημένοι να μας έχει αγγίξει η ψυχή του έστω για ένα μικρό διάστημα χρόνου. Νιώθω πως έχω αιώνια αλλάξει. 
 

Αυτή τη στιγμή βιώνω αυτό που οι γιατροί αναφέρουν ως χαμένη αποβολή -missed miscarriage- , οπότε ενώ η καρδιά του έχει σταματήσει και έχει σταματήσει να μεγαλώνει (για κάποιο καιρό τώρα), το σώμα μου δεν έχει αποβάλει την κύηση ακόμα. Ελπίζω να το κάνω αυτό φυσικά και εμπιστεύομαι το χρόνο και το σώμα μου. Τον κυοφορούσα με τόση περηφάνια και απολάμβανα κάθε στιγμή που είχα μέρος του μαζί μου, αλλά την ίδια στιγμή στον ίδιο βαθμό ήμουν αποκαρδιωμένη. Οπότε όσο αυτή τη στιγμή κρατάω την κοιλιά μου, το γλυκό μας αγόρι αναπαύεται όσο η ψυχή του ανυψώνεται. Σ’αγαπάμε με όλα τα κομμάτια της καρδιάς μας, μικρέ μας Beau.

 

Ευχαριστούμε την Jade Roper Tolbert για το θάρρος της να μιλήσει για τον πόνο και την απώλειά της οικογένειάς της. Στην ανάρτησή της μπορεί να βρήκαν καταφύγιο πολλές γυναίκες με αντίστοιχη εμπειρία. 

 

 

source: Instagram Jade Roper

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας