Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-07-03 19:47:44 +0300 Εγκυμοσύνη: Έλα στη θέση μου!

Εγκυμοσύνη: Έλα στη θέση μου!

Εγκυμοσύνη: Έλα στη θέση μου! 470 900
Όσο είχε το καρπούζι στην κοιλιά του, ο σύζυγός της έπρεπε να κάνει καθημερινές δραστηριότητες, που καλείται να κάνει και η ίδια όπως να δέσει τα κορδόνια της και να ξαπλώσει.

Μητέρα 4 παιδιών και έγκυος στον 5ο της γιο, ζητά από τον άντρα της υποστήριξη. Εκείνος της λέει γελώντας, πως δεν του φαίνεται πολύ δύσκολο αυτό που κάνει. Η ίδια διανύοντας την 33η εβδομάδα εγκυμοσύνης, θέλησε να του δείξει ακριβώς τι ζει και έτσι στήριξε με διαφανή μεμβράνη ένα καρπούζι στο μέγεθος του εμβρύου, στην κοιλιά του συντρόφου της.

@somoslosortizcortes

 

♬ COLORFUL WORLD - Shayna Rose

 

 

Με 5 μωράκια και πολύ χιούμορ παρέα, η μητέρα Karla Cortes βρήκε λίγο χρόνο, για να διακωμωδήσει την δυσκολία της να κινηθεί τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της.

 

 

Όσο είχε το καρπούζι στην κοιλιά του, ο σύζυγός της έπρεπε να κάνει καθημερινές δραστηριότητες, που καλείται να κάνει και η ίδια όπως να δέσει τα κορδόνια της και να ξαπλώσει. Μετά από 30 λεπτά, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως δεν ήταν και τόσο άσχημα πειράζοντας την γυναίκα του. Η ίδια βέβαια έχει άλλη γνώμη, πιστεύει πως τα 30 λεπτά δεν ήταν αρκετός χρόνος για να “μπει στη θέση της”. 

 

Άλλο 30 λεπτά και άλλο 9 μήνες! Δεν νομίζετε; 

 

source: Karla Cortes

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας