Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-02-03 13:57:51 +0200 Αργεντινή: Μια αστυνομικός θηλάζει εν ώρα εργασίας εγκαταλελειμμένο μωρό

Αργεντινή: Μια αστυνομικός θηλάζει εν ώρα εργασίας εγκαταλελειμμένο μωρό

Αργεντινή: Μια αστυνομικός θηλάζει εν ώρα εργασίας εγκαταλελειμμένο μωρό 470 900
Θέλω να δημοσιοποιήσω αυτή την υπέροχη πράξη αγάπης που έκανες σήμερα με αυτό το μωρό, που ούτε καν γνώριζες, για το οποίο όμως δεν δίστασες να σταθείς σαν μητέρα.

Μια αστυνομικός βρισκόταν εν ώρα εργασίας στο Νοσοκομείο Sor Maria Ludovica για παιδιά κοντά στο Μπουένος Άιρες, στην Αργεντινή, όταν άκουσε ένα μωράκι να κλαίει. Όταν μετέφεραν το μωρό στο νοσοκομείο, εκείνο ήταν ταλαιπωρημένο και πεινασμένο, με αποτέλεσμα να κλαίει συνεχώς.

Η Celeste Ayala, αφού μίλησε με το Νοσοκομείο και πήρε την άδειά τους, θήλασε το μωρό που έκλαιγε και που είχε αποχωριστεί τη μητέρα του αρκετές ώρες νωρίτερα. Η ίδια ήταν πολύ στεναχωρημένη για το μωρό που φαινόταν μόνο και πεινασμένο και έβαζε συνέχεια το χεράκι του στο στόμα. 

 

Τα νέα για την καλή πράξη της αστυνομικού Celeste διαδόθηκαν πολύ γρήγορα, αφού ο συνάδελφός της Marcos Heredia, ανέβασε την φωτογραφία της στον λογαριασμό του Facebook, με το παρακάτω μήνυμα: 

 

Θέλω να δημοσιοποιήσω αυτή την υπέροχη πράξη αγάπης που έκανες σήμερα με αυτό το μωρό, που ούτε καν γνώριζες, για το οποίο όμως δεν δίστασες να σταθείς σαν μητέρα. Δεν σε ένοιαξε αν ήταν καθαρό ή βρώμικο, αν μύριζε.. Αυτά τα πράγματα δεν τα βλέπουμε κάθε μέρα”. 

 

Η ανάρτηση από τη στιγμή που ανέβηκε στο διαδίκτυο έγινε viral με χιλιάδες ανθρώπους να την μοιράζονται με τη σειρά τους. 

 

Τα νέα έφτασαν και στα αυτιά των υπεύθυνων της Celeste Ayala στο αστυνομικό τμήμα, oi οποίοι αποφάσισαν να αναβαθμίσουν τη θέση της από officer σε sergeant. 
 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα το μωράκι αυτό είχε άλλα 5 αδέρφια τα οποία και αυτά βρίσκονταν πεινασμένα και παραμελλημένα.

 

Κατά την ανακοίνωση της προαγωγής της αστυνομικού, ο Cristian Ritondo, Υπουργός Ασφάλειας στην περιφέρεια του Μπουένος Άιρες, δήλωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter: “Θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε προσωπικά για αυτή την αυθόρμητη πράξη αγάπης που κατάφερε να ηρεμήσει το κλάμα του μωρού. Για αυτό το πρόσωπο της αστυνομίας είμαστε περήφανοι, αυτή την αστυνομία θέλουμε”.

 

source: The Guardian

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας