Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-01-19 12:28:41 +0200 11χρονο χαρισματικό αγόρι με αυτισμό γίνεται viral έπειτα από δώρο αξίας $15,000 από έναν άγνωστο

11χρονο χαρισματικό αγόρι με αυτισμό γίνεται viral έπειτα από δώρο αξίας $15,000 από έναν άγνωστο

11χρονο χαρισματικό αγόρι με αυτισμό γίνεται viral έπειτα από δώρο αξίας $15,000 από έναν άγνωστο 470 900
Ένα νεαρό αγόρι διαγνωσμένο με αυτισμό και με μοναδικό ταλέντο στο πιάνο έγινε γνωστό στα social media, έπειτα από ένα δώρο που δέχθηκε ξαφνικά από έναν άγνωστο.

Ο Jude Kofie είναι ένα 11χρονο αγόρι που μένει στο Κολοράντο. Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο πατέρας του 11χρονου παιδιού, άκουσε έναν θόρυβο να έρχεται από το υπόγειο του σπιτιού τους. Ο ίδιος γνώριζε πως εκεί υπήρχε ένα μικρό αρμόνιο, αλλά επίσης γνώριζε πως κανένας στην οικογένεια δεν ήξερε πως να παίζει. Η φανταστική μελωδία που άκουσε ο πατέρας ερχόταν από τον γιο του, ο οποίος δεν είχε κάνει ποτέ μάθημα στο πιάνο.

 

Στην σκέψη πως το αρμόνιο μπορεί να βοηθούσε τον γιο του, ο πατέρας του του αγόρασε ένα λίγο μεγαλύτερο αρμόνιο για να δει που μπορούσε να φτάσει το ταλέντο του Kofie. 

Όταν δημοσιογράφοι ρώτησαν τον 11χρονο πιανίστα πως εξηγεί αυτή του τη γνώση στο πιάνο, ο ίδιος αναφέρει πως πρόκειται για ένα θαύμα. Το ίδιο ακριβώς πιστεύει και ο Bill Magnusson ένας κουρδιστής και συντηρητής πιάνου, ο οποίος υποστηρίζει πως το ταλέντο του μικρού αγοριού βρίσκεται στο επίπεδο του Mozart. 

 

O Bill Magnusson είδε τα νέα για τον 11χρονο πιανίστα στην τοπική εφημερίδα και έμαθε για το πως μετανάστευσαν οι γονείς του από την Γκάνα και πως μεγαλώνουν 4 παιδιά, ενώ παράλληλα στέλνουν και χρήματα πίσω στην πατρίδα τους. Ο ίδιος συγκινημένος αναφέρει πως και να ήθελαν οι γονείς του δεν θα μπορούσαν να υποστηρίξουν το χαρισματικό τους παιδί. Έτσι ο Magnusson αποφάσισε να αγοράσει ένα πιάνο από μια κληρονομιά που του είχε αφήσει ο πατέρας του αξίας 15.000$ ενώ παράλληλα υποσχέθηκε να περνάει μια φορά το μήνα για το υπόλοιπο της ζωής του, από το σπίτι της οικογένειας για να κουρδίζει το πιάνο. 

 

Δείτε το βίντεο με όλη την ιστορία του παιδιού εδώ

 

 

Το παιδάκι γεμάτο χαρά υποδέχθηκε το πιάνο στο σπίτι του και οι γονείς του ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν την γενναιοδωρία αυτού του ανθρώπου. 

 

Αυτή ήταν η χαρούμενη είδηση που χρειαζόμασταν για να ξεκινήσει καλά το 2023! 
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας