Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-03-12 13:19:46 +0200 Βρήκαμε τρόπο να φτιάξουμε το χαρταετό που θα κάνει το παιδί μας να χαρεί περισσότερα από ποτέ. Εύκολος DIY χαρταετός για μικρά χεράκια!

Εύκολος DIY χαρταετός για μικρά χεράκια!

Εύκολος DIY χαρταετός για μικρά χεράκια! 470 900
Βρήκαμε τρόπο να φτιάξουμε το χαρταετό που θα κάνει το παιδί μας να χαρεί περισσότερα από ποτέ.

Υπάρχει ένα ζήτημα με το έθιμο το χαρταετού, που ως γονείς το βλέπουμε κάθε χρόνο. Δεν είμαστε όλοι καλοί πιλότοι χαρταετού! Κάποιοι αγγίζουν την τελειότητα και κάποιοι άλλοι! Μάλλον δεν θα τα καταφέρουμε ούτε και φέτος, προς απογοήτευση του παιδιού μας. 

Η υπέροχη γιορτή όμως της Καθαράς Δευτέρας δεν θα έπρεπε να έχει το ζήτημα του ανταγνωνισμού αλλά χαρά της δημιουργίας! Είναι μια ξεχωριστή, "χειροποίητη" γιορτή. Από τα φαγητά μέχρι το πέταγμα το χαρτετού, σημασία δεν έχει η πτήση αλλά η συγκέντρωση αγαπημένων προσώπων και τα χαμόγελα. 

Αυτό είναι σημαντικό να το μεταδόσουμε στο παιδί μας, όταν ο χαρταετός δεν πάει ψηλά. Επίσης μπορούμε να το οδηγήσουμε σε πιο διαφορετικούς δρόμους, που θα συμπεριλαμβάνουν τη δημιουργία και την ενεργή συμμετοχή του στο έθιμο. 

Η ιδέα μας φέτος είναι να μην αγοράσουμε χαρταετό αλλά να φτιάξουμε ένα μαζί με το παιδί μας. Στο παρακάτω βίντεο θα βρείτε οδηγίες για να φτιάξετε ένα χαρταετό για μικρά χεράκια, ώστε να δοκιμάσει μόνο του τη χαρά της προσπάθειας να πάει ψηλά! 

Αφήστε το να το πετάξει ακόμα κι αν πάει ψηλά για λίγα δευτερόλεπτα! 

Δείτε το βίντεο και φτιάξτε κι εσείς τον DIY χαρταετό σας!

 

Στο πέταγμα του χαρταετού πάντα να έχετε στο μυαλό σας όλους τους κανόνες ασφαλείας. Δείτε περισσότερα εδώ.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας