Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-05-05 12:54:14 +0300 Τη μαμά σου μπορείς να την αναγνωρίσεις ακόμα και με τα κλειστά μάτια

Τη μαμά σου μπορείς να την αναγνωρίσεις ακόμα και με τα κλειστά μάτια

Τη μαμά σου μπορείς να την αναγνωρίσεις ακόμα και με τα κλειστά μάτια 470 900
Στα πλαίσια μίας καμπάνιας για τη Γιορτή της Μητέρας, γνωστή εταιρεία κοσμημάτων, ζήτησε από μαμάδες να φορέσουν τα κοσμήματα της εταιρείας, να κάτσουν σε σειρά και να περιμένουν τα παιδιά τους,

Δεν μπορούμε να το ορίσουμε και συχνά ούτε να το καταλάβουμε. Με έναν μαγικό τρόπο ένα μικρό παιδί μπορεί να αντιληφθεί τη μαμά του, χωρίς να χρειαστεί να την δει. Μπορεί κανείς να σκεφτόταν πως ένα μικρό παιδί δεν είναι ακόμα σε θέση να καταλάβει, ποια είναι η μαμά του χωρίς να έχει οπτική επαφή μαζί της. 

 

Ένα λοιπόν “πείραμα”, θα ξεκαθάριζε το τοπίο. Στα πλαίσια μίας καμπάνιας για τη Γιορτή της Μητέρας, γνωστή εταιρεία κοσμημάτων, ζήτησε από μαμάδες να φορέσουν τα κοσμήματα της εταιρείας, να κάτσουν σε σειρά και να περιμένουν τα παιδιά τους, τα οποία σε διαφορετική σειρά και με κλειστά τα μάτια, θα προσπαθούσαν να καταλάβουν ποια είναι η μαμά τους. Η οσμή και η αφή είναι οι δύο αισθήσεις, που θα έπρεπε να εμπιστευτούν τα παιδιά για να πάρουν τη σωστή απόφαση. 

 

Όλες οι μαμάδες προσπάθησαν, να αλληλεπιδρούν εξίσου με όλα τα παιδιά, ώστε να μην είναι εύκολο για τα ίδια να καταλάβουν από τις αντιδράσεις τους, ποια είναι η δική τους μαμά. 

 

 

Το αποτέλεσμα; Όλα τα παιδιά μπόρεσαν να αναγνωρίσουν τη μαμά τους. Η μαμά για τα παιδιά μπορεί να είναι πολλά περισσότερα από την εικόνα της.

Κι έτσι είχαμε μία όμορφη έμπνευση με αφορμή το τι μπορεί να είναι "μαμά"

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας