Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-07-22 15:52:36 +0300 Μια μαμά φωτογράφος ξετρελαίνει το instagram με τις παιδικές φωτογραφίες των παιδιών της!

Μια μαμά φωτογράφος ξετρελαίνει το instagram με τις παιδικές φωτογραφίες των παιδιών της!

Μια μαμά φωτογράφος ξετρελαίνει το instagram με τις παιδικές φωτογραφίες των παιδιών της! 470 900
Φωτογραφίες που δεν θυμίζουν σε τίποτα τη Σουηδία, αλλά αντιθέτως μοιάζουν με ένα ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι, διακοσμούν τον προσωπικό της λογαριασμό και ξετρελαίνουν το instagram.

Η Angelica Svanström είναι μια φωτογράφος και influencer με μεγάλη αγάπη για τις οικογενειακές φωτογραφίες και για την διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Έτσι εκτός από την δουλεια της ως φωτογράφος για καταλόγους, γάμους και διαφορετικά project μόδας, φωτογραφίζει τα παιδιά της στο σπίτι τους, στις πιο προσωπικές τους στιγμές.

 

Στον προσωπικό της λογαριασμό μπορούμε να διαπιστώσουμε την μοναδική αισθητική του σπιτιού της Angelica, η οποία έχει μεταφέρει τη μεσόγειο στο σπίτι της. Φωτογραφίες που δεν θυμίζουν σε τίποτα τη Σουηδία, αλλά αντιθέτως μοιάζουν με ένα ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι, διακοσμούν τον προσωπικό της λογαριασμό και ξετρελαίνουν το instagram. 

 

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε τι εννοούμε! 

 

 

 

 

 

 

Θέλεις να γίνεις influencer και να κερδίσεις Gift Box με προϊόντα από τα μεγαλύτερα brands; Το #momtag είναι μία ολοκαίνουργια πλατφόρμα που σε μερικά απλά βήματα, σε βάζει στο συναρπαστικό κόσμο του influencing στο Instagram αποκλειστικά για μαμάδες.

 

Η φόρμα αίτησης εγγραφή βρίσκεται ΕΔΩ

 

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας