Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-06-01 18:06:30 +0300 Ανακαλύπτουμε τον κόσμο παίζοντας, παρέα με το Βabyspace και τουβλάκια LEGO®! Παιχνίδι #5: Μαθαίνουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας!

Παιχνίδι #5: Μαθαίνουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας!

Παιχνίδι #5: Μαθαίνουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας! 470 900
Ανακαλύπτουμε τον κόσμο παίζοντας, παρέα με το Βabyspace και τουβλάκια LEGO®!

Το να βάζουμε στόχους και να τους πετυχαίνουμε είναι ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα που θα πρέπει να μάθουμε στο παιδί μας. Η επιμονή  και η υπομονή είναι αρετές με τις οποίες πρέπει να το εφοδιάσουμε από τη μικρή του ακόμα ηλικία και φυσικά το παιχνίδι είναι το καλύτερο μέσο για να το πετύχουμε.

Αυτήν την Κυριακή δίνουμε ραντεβού στο σπίτι μας και μαθαίνουμε να βάζουμε στόχους με το Βabyspace και LEGO! Πώς; Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι LEGO DUPLO τουβλάκια και μερικά χειροποίητα μεγάλα δαχτυλίδια. Πιο συγκεκριμένα:

  • Μία βάση LEGO DUPLO
  • LEGO DUPLO τουβλάκια
  • Καλαμάκια
  • Σελοτέιπ

Τι πρέπει να κάνουμε:

Αρχικά φτιάχνουμε τα δαχτυλίδια μας. Παίρνουμε ένα καλαμάκι, το γυρνάμε σε κύκλο και το σταθεροποιούμε με σελοτέιπ. Συνεχίζουμε με τέσσερα καλαμάκια ακόμα.

Παίρνουμε τα τουβλάκια μας και χτίζουμε πέντε πολύχρωμα πυργάκια.

Παίρνουμε τη LEGO DUPLO βάση και στερεοποιούμε το κάθε πυργάκι όπως στην παρακάτω φωτογραφία.

Εξηγούμε στο μικρό μας ότι πρέπει να περάσει το κάθε δαχτυλίδι από καλαμάκι σε ένα πυργάκι και ξεκινάμε τις προσπάθειες.

Στην αρχή θα του φανεί δύσκολο να πετύχει τον στόχο του αλλά εξηγήστε του ότι δεν πρέπει να το βάλει κάτω. Με ηρεμία, υπομονή και συνεχή προσπάθεια στο τέλος θα τα καταφέρει! Καλή διασκέδαση!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας