Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-06-27 16:09:19 +0300 Όσοι είναι γονείς νηπίων θα καταλάβουν! Ένα 24ωρο με ένα νήπιο!

Ένα 24ωρο με ένα νήπιο!

Ένα 24ωρο με ένα νήπιο! 470 900
Όσοι είναι γονείς νηπίων θα καταλάβουν!

Η στιγμή της γέννας, το πρώτο κλάμα, τα πρώτα βήματα, η πρώτη λέξη… Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι γονιός δεν καταλαβαίνεις πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος! Τη μία το μικρό μας είναι μία σταλιά και κοιμάται ήρεμο στην κούνια του και την άλλη αλωνίζει τρέχοντας σε όλο το σπίτι!

Κάθε ηλικία έχει φυσικά τη χάρη της. Αυτή που θα μας μείνει σίγουρα αξέχαστη είναι η νηπιακή. Τα νήπια έχουν τη γλυκύτητα των μωρών και τη σπιρτάδα και ενέργεια των μεγαλύτερων παιδιών. Σιγά σιγά διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους, ξεδιπλώνουν το χαρακτήρα τους και καθημερινά μας αφήνουν άφωνους με τα κατορθώματά τους!

Έχετε κάτσει ποτέ να σκεφτείτε πώς είναι μία μέρα με ένα νήπιο; Η LEGO το έκανε για εμάς δημιουργώντας πέντε βίντεο που απεικονίζουν  με τον πιο γλυκό και χιουμοριστικό τρόπο ένα 24ωρο με ένα νήπιο!

Καλά ξυπνητούρια

Το πρωινό ξύπνημα πολλές φορές δεν είναι απλώς πρωινό, είναι πολύ πρωινό!  Το ξυπνητήρι δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης καθώς το μικρό μας έχει τα πρωτεία! Πείτε την αλήθεια! Δεν σας έχει τύχει και εσάς να κοιμάστε και ξαφνικά να νιώσετε ένα χέρι, ένα πόδι, κάτι τελοσπάντων στο πρόσωπό σας, και αμέσως μετά το γνωστό, «μαμάαα»!

 

Το πρωινό

Η κουζίνα είναι από τα αγαπημένα μέρη των νηπίων. Υπάρχουν τόσα συρτάρια, ακόμα περισσότερα ντουλάπια και πόσα ακόμα πράγματα που στα μάτια του είναι τα πιο τέλεια παιχνίδια! Η διαδικασία του πρωινού έχει φυσικά τα απρόοπτα του. Το γάλα στο πάτωμα, τα ψίχουλα διασκορπισμένα στο τραπέζι, τα ασταμάτητα κλάματα και τα αδικαιολόγητα πείσματα, είναι εικόνες που δεν μας είναι καθόλου άγνωστες! Και πάλι όμως, ακόμα και όταν είναι το πιο άτακτο ζιζάνιο στον κόσμο, παραμένει για εμάς το πιο αξιαγάπητο και χαριτωμένο παιδί στον κόσμο!

 

Κάνοντας φίλους

Το παιχνίδι είναι σταθερό κομμάτι στη ζωή ενός παιδιού και μετά από την ηλικία των δύο γίνεται ακόμα πιο ομαδικό! Το μικρό μας αρχίζει να κοινωνικοποιείται και να παίζει με άλλα παιδάκια. Τα κλάματα, τα πείσματα και οι καυγάδες είναι πλέον κλασικό φαινόμενο αλλά μέσα από αυτά, τα παιδιά μαθαίνουν να συνυπάρχουν μαζί με τους γύρω τους!

 

Η ώρα του φαγητού

Την ώρα αυτή, η κουζίνα θυμίζει εμπόλεμη ζώνη! Όλο το φαγητό βρίσκεται στο πάτωμα και παραδόξως δεν βρίσκεται τίποτα πάνω στο τραπέζι! Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι έχουμε απομακρύνει από το τραπέζι -συνεπώς και από το μικρό μας- οτιδήποτε σπάει σε ακτίνα τουλάχιστον δύο μέτρων και ο δεύτερος ότι ό,τι βρίσκεται πιο κοντά του έχει περάσει από τα χέρια του και έχει καταλήξει στο πάτωμα! Μην πτοείστε! Σκεφτείτε ότι είναι μόνος τρόπος να μάθει να τρώει μόνο του!

 

Ο ύπνος

Μετά από μία γεμάτη ενέργεια ημέρα, ήρθε επιτέλους η ώρα του ύπνου! Μία μεγάλη αγκαλιά,  ένα μεγάλο φιλί και μερικά παραμύθια αργότερα, το μικρό μας κοιμάται γαλήνια μέχρι το επόμενο πρωί που όλο χαρά (ή και κλάμα) θα έρθει στο κρεβάτι μας να μας ξυπνήσει! Αυτό βέβαια ισχύει στην περίπτωση που όλο πείσμα θα αρνείται να πάει για ύπνο!

Παραδεχτείτε το! Όση ώρα διαβάζατε τα παραπάνω πολλές εικόνες σας φάνηκαν γνωστές και σίγουρα τώρα χαμογελάτε γλυκά!

Ζήστε και απολαύστε την κάθε στιγμή με το μικρό σας! Όλες αυτές οι καθημερινές στιγμές, οι όμορφες και οι λιγότερο όμορφες, είναι ανεκτίμητες!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας