Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-05-05 09:58:25 +0300 Ανακαλύπτουμε τον κόσμο παίζοντας, παρέα με το Βabyspace και τη LEGO®! Παιχνίδι #1: Μαθαίνουμε να παίρνουμε αποφάσεις!

Παιχνίδι #1: Μαθαίνουμε να παίρνουμε αποφάσεις!

Παιχνίδι #1: Μαθαίνουμε να παίρνουμε αποφάσεις! 470 900
Ανακαλύπτουμε τον κόσμο παίζοντας, παρέα με το Βabyspace και τη LEGO®!

Το παιχνίδι είναι πολύτιμο για την πνευματική και σωματική ανάπτυξη των παιδιών. Παίζοντας, τα παιδιά αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη, επινοούν ιστορίες και ταξιδεύουν στον χρόνο και σε μέρη, γνωστά και άγνωστα. Ανακαλύπτουν τον εαυτό τους, τις προτιμήσεις τους, τα ταλέντα τους και μαθαίνουν να συνυπάρχουν και να επικοινωνούν. Το παιχνίδι γίνεται κίνητρο για να δοκιμάσουν το καινούριο, το άγνωστο και τα νέα αυτά ερεθίσματα αυξάνουν τις εμπειρίες τους και τις γνώσεις τους. 

Όπως σας υποσχεθήκαμε, το Βabyspace και η LEGO θα σας κρατήσουν συντροφιά με 8 ιδιαίτερα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε και στο σπίτι με το μικρό σας! Ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύτιμος. Ας τον απολαύσουμε!

Αυτή την Κυριακή, στο πρώτο μας παιχνίδι, μαθαίνουμε να παίρνουμε αποφάσεις! Η λήψη αποφάσεων είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Μπορείτε να εξασκήσετε αυτή την ικανότητα στο παιδί σας μέσα από τις συνηθισμένες, καθημερινές ασχολίες και φυσικά μέσα από το παιχνίδι!  Το καλοκαίρι πλησιάζει και είναι η τέλεια ευκαιρία να συμπεριλάβετε το παιδί σας σε μια πολύ ευχάριστη διαδικασία λήψης αποφάσεων: τον προγραμματισμό των οικογενειακών διακοπών!

Το παιχνίδι:

  1. Τυπώστε 4 διαφορετικά μέρη που θα μπορούσατε να πάτε φέτος διακοπές. Φροντίστε να συμπεριλάβετε μέρη όπου θα μπορούσατε να πάτε με διαφορετικά μέσα μεταφοράς (τρένο, αεροπλάνο, λεωφορείο, βάρκα).
  2. Ζητήστε από το παιδί σας να αντιστοιχίσει τις συγκεκριμένες τοποθεσίες με το καλύτερο δυνατόν μέσο μεταφοράς που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να ταξιδέψετε εκεί
  3. Μιλήστε στο παιδί σας για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε μέσου μεταφοράς.
  4. Αφήστε το να επιλέξει τον προορισμό και το μέσο με το οποίο θα προτιμούσε να ταξιδέψει.
  5. Ζητήστε από το μικρό σας ταξιδιώτη να αιτιολογήσει την απόφασή του

Σε αυτή τη δραστηριότητα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σετ κατασκευών 10810 LEGO DUPLO Τρενάκι, 10808 LEGO DUPLO Μικρό Αεροπλάνο και 10590 LEGO DUPLO Αεροδρόμιο για να κάνετε τη διαδιακασία λήψης αποφάσεων ακόμα πιο διασκεδαστική!

Καλή διασκέδαση!

Για ακόμη περισσότερα παιχνίδια LEGO DUPLO, λάβετε και εσείς μέρος στον διαγωνισμό εδώ

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας