Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-06-15 14:13:01 +0300 Μικρός εξερευνητής σε ένα παιχνίδι φαντασίας! Μικρός εξερευνητής σε ένα παιχνίδι φαντασίας!

Μικρός εξερευνητής σε ένα παιχνίδι φαντασίας!

Μικρός εξερευνητής σε ένα παιχνίδι φαντασίας! 470 900
Το παιχνίδι, είναι το πρώτο ερέθισμα του παιδιού για να δημιουργήσει τον δικό του φανταστικό κόσμο, με τους δικούς του ήρωες και κανόνες.


Μετατρέπεται σε έναν μικρό εξερευνητή, που ανακαλύπτει τον κόσμο των χρωμάτων, των σχεδίων και των αντικειμένων. Μέσα από τα παιχνίδια του, ξεπηδούν «φανταστικοί» φίλοι που τον συντροφεύουν στο μαγικό του ταξίδι.
Στην ηλικία των 21 μηνών, το παιδί ανακαλύπτει τον εαυτό του και τις ικανότητές του και μαθαίνει να παίζει και να διασκεδάζει.

 


Με τα ογκώδη τουβλάκια της LEGO® DUPLO®, που ενώνει μεταξύ τους, φτιάχνει τα δικά του κάστρα και γίνεται ο ιππότης τους, μετατρέπεται σε ταχυδακτυλουργό και κάνει μαγικά κόλπα στους φίλους του, ακονίζει το μυαλό του με τα παιχνίδια μνήμης και μαθαίνει να μετρά.


Το παιχνίδι, μέσα από τις ευέλικτες κατασκευές είναι διαφορετικό κάθε φορά, υποστηρίζει την ανάπτυξη του καθώς κάθε σετ έχει σχεδιαστεί για να αναπτύσσει διαφορετικές βασικές δεξιότητες.

 


Δημιουργεί φίλους και παίζει μαζί τους, μαθαίνει να μοιράζεται τα παιχνίδια του και ανακαλύπτει ότι ο κόσμος των παιδιών δεν διαχωρίζει τα αγόρια από τα κορίτσια.

 

 

Όλοι γίνονται μια ομάδα, αλλάζουν ρόλους, πειραματίζονται και έρχονται σε επαφή με τα συναισθήματα τους.
Πάνω από όλα όμως διασκεδάζουν και περνούν καλά.
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας