Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-04-13 17:41:57 +0300 #ΜένουμεΣπίτι και Ανακαλύπτουμε τον συναρπαστικό κόσμο δραστηριοτήτων της FrezyLand για όλη την οικογένεια! #ΜένουμεΣπίτι και Ανακαλύπτουμε τον συναρπαστικό κόσμο δραστηριοτήτων της FrezyLand για όλη την οικογένεια!

#ΜένουμεΣπίτι και Ανακαλύπτουμε τον συναρπαστικό κόσμο δραστηριοτήτων της FrezyLand για όλη την οικογένεια!

#ΜένουμεΣπίτι και Ανακαλύπτουμε τον συναρπαστικό κόσμο δραστηριοτήτων της FrezyLand για όλη την οικογένεια! 470 900
Η παραμονή στο σπίτι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να απολαύσετε στιγμές διασκέδασης με την οικογένειά σας και να κάνετε πράξη όλα όσα καιρό θέλατε!

Η Frezyland προσκαλεί τους γονείς να ανακαλύψουν έναν κόσμο γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες* για όλη την οικογένεια, από την άνεση του σπιτιού τους! Έξυπνες προτάσεις για δημιουργικά παιχνίδια, κατασκευές και ευχάριστες δραστηριότητες, υπόσχονται ατελείωτες ώρες…FrezyFan στο σπίτι και βοηθούν το παιδί να αναδείξει τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά του, αναπτύσσοντας δεξιότητες που ακόμα και εσείς, ως γονείς, μπορεί να μην είχατε ποτέ φανταστεί ότι διαθέτει!  


Τι μπορείτε να κάνετε μέσα από τον θαυμαστό κόσμο της Frezyland;

Μαγειρέψτε, μαζί με τους επίδοξους μικρούς chef, εύκολες συνταγές για παιδιά και μεγάλους και απολαύστε το γεύμα με όλη την οικογένεια.

Παρακολουθήστε DIY videos για πρωτότυπες χειροτεχνίες και κατασκευές, που τα παιδιά θα λατρέψουν.

Ζωγραφίστε, όμορφα σκίτσα με τα παιδιά σας και δώστε τους τη δυνατότητα να εκφραστούν δημιουργικά και με πολλή φαντασία.

Παίξτε παιχνίδια! Στη Frezyland θα βρείτε μια σειρά από δημιουργικά παιχνίδια τα οποία συμβάλλουν στην εξάσκηση της μνήμης, της παρατηρητικότητας αλλά και της λογικής σκέψης του παιδιού! Quiz, puzzle και πολλά άλλα παιχνίδια σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!  

 

 

Και όταν η ημέρα φτάσει στο τέλος της, τα μελωδικά νανουρίσματα της Frezyland θα χαρίσουν στα μικρά σας τον πιο γλυκό και ήσυχο ύπνο.   

 

*Η συμμετοχή των παιδιών στις online δραστηριότητες και παιχνίδια, θα πρέπει να πραγματοποιείται πάντα με τη σύμφωνη γνώμη, την καθοδήγηση και επίβλεψη του γονέα, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή χρήση και να αποφευχθεί τυχόν εθισμός των παιδιών. 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας