Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-06-15 14:21:30 +0300 Μικρός αρχιτέκτονας … Η τέχνη της δημιουργίας! Μικρός αρχιτέκτονας … Η τέχνη της δημιουργίας!

Μικρός αρχιτέκτονας … Η τέχνη της δημιουργίας!

Μικρός αρχιτέκτονας … Η τέχνη της δημιουργίας! 470 900
Η δημιουργία, είναι μια ανάγκη που γεννιέται μαζί με το παιδί.


Σε κάθε στάδιο της ζωής του, αυτό το συναίσθημα το ωθεί να φτιάχνει νέους κόσμους με τα παιχνίδια του, να τα γκρεμίζει και να τα ξαναφτιάχνει, διαφορετικά κάθε φορά.
Τίποτα δεν είναι ίδιο στον κόσμο ενός παιδιού 24 μηνών. Όλα έχουν νέα μορφή, άλλο χρώμα και άλλο σκοπό.

Τώρα, αντιλαμβάνεται το χώρο γύρω του και δημιουργεί συναισθηματικούς δεσμούς με τα παιχνίδια του. Αναγνωρίζει την αξία τους και κάνει το πρώτο βήμα για τις συναισθηματικές σχέσεις που θα χτίσει ως ενήλικας.

 


Ξέρει ποιο παιχνίδι είναι το αγαπημένο του, που μπορεί να διοχετεύσει την ενέργεια του, ποιο μπορεί να μοιραστεί με τους φίλους του, με ποιο έρχεται κοντά στα αδέρφια και στους γονείς του.

Μέσα από τα τουβλάκια LEGO® DUPLO®, παρατηρεί, εξερευνά και πειραματίζεται με σχέδια και χρώματα χρησιμοποιώντας όλες του τις αισθήσεις.

 


Κατασκευάζει πύργους με υπομονή και προσοχή, για να τους γκρεμίσει στο επόμενο λεπτό και να δημιουργήσει με τη φαντασία του κάτι νέο.
Όλα του φαίνονται καινούργια και εντυπωσιακά, έχει απορίες για το οτιδήποτε και του αρέσει να αφηγείται ιστορίες. Είναι ένας μικρός αρχιτέκτονας που χτίζει τον κόσμο γύρω του.

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας