Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-03-09 17:27:29 +0200 Η κλινική ΡΕΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, προσέφερε δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς και χαλάρωσης, σε ένα ξεχωριστό σαλόνι ομορφιάς. Η κλινική ΡΕΑ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η κλινική ΡΕΑ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η κλινική ΡΕΑ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 470 900
Η κλινική ΡΕΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, προσέφερε δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς και χαλάρωσης, σε ένα ξεχωριστό σαλόνι ομορφιάς.

Πάνω από 150 νοσηλευόμενες και επισκέπτριες της Κλινικής ΡΕΑ, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υπηρεσίες μακιγιάζ, περιποίησης άκρων, περιποίησης προσώπου, μασάζ και hair styling, χάρη στην πολύτιμη συνεργασία της ΡΕΑ με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Data Type – Atelier de Beauté, τη συνεργάτιδα  Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο κα. Μπλιάμπτη Βενετία και το κέντρο αισθητικής ιατρικής SKOURAS MED. 

Το Σαλόνι Ομορφιάς της ΡΕΑ, αγκαλιάστηκε από όλες τις γυναίκες, καθώς επίσης και από το προσωπικό της κλινικής, αφού στόχος ήταν να προσφέρει μια νότα αισιοδοξίας, ικανοποίησης και ευεξίας, που όλοι στις ημέρες μας έχουμε τόσο ανάγκη.

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, έχοντας στο επίκεντρο της φροντίδας της, τη Γυναίκα, εύχεται σε όλες τις γυναίκες του κόσμου, Χρόνια Πολλά!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας