Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-09-09 11:10:48 +0300 To Aquabirth Pregnancy & Family Fitness Place απέκτησε το δικό του σπίτι. Aquabirth Pregnancy & Family Fitness Place, ο εξειδικευμένος χώρος άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας

Aquabirth Pregnancy & Family Fitness Place, ο εξειδικευμένος χώρος άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας

Aquabirth Pregnancy & Family Fitness Place, ο εξειδικευμένος χώρος άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας 470 900
Τα πλεονεκτήματα της γυμναστικής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι πολλά! Πιο είδος γυμναστικής είναι το αγαπημένο σας; Γνωρίστε το Aqua Birth.

Από φέτος τo Aquabirth Pregnancy & Family Fitness Place απέκτησε το δικό του σπίτι.

Μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας με άλλα κέντρα, καταφέραμε να διαμορφώσουμε με πολλή αγάπη, φροντίδα και προσωπική δουλειά ένα χώρο που μας αντιπροσωπεύει και μας βοηθάει να κάνουμε αυτό που τόσο αγαπάμε, στο περιβάλλον που μας εμπνέει.

Βαθύτερη επιθυμία μας ήταν να συγκεντρώσουμε όλες τις υπηρεσίες και τα προγράμματά μας κάτω από μία στέγη ώστε να δημιουργήσουμε τις ιδανικές προϋποθέσεις για να έρθουμε πιο κοντά, να γνωρίσουμε το σώμα μας και τις αλλαγές που συντελούνται την περίοδο αυτή, να χαλαρώσουμε και να βιώσουμε τη μοναδική αυτή εμπειρία ζωής ως μέλη μιας δεμένης και δημιουργικής ομάδας!

Το Aquabirth Pregnancy & Family Fitness Place, σας καλωσορίζει στον πρώτο ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο χώρο άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας.

"Στόχος μας, από το 2013 που πρωτοξεκινήσαμε, είναι να στηρίξουμε τη δημιουργία της οικογένειας και την ισχυροποίηση των δεσμών της από την πρώτη κιόλας στιγμή της σύλληψης μέσα από την άσκηση, την ενημέρωση και την κατάλληλη προετοιμασία των μελλοντικών γονιών.

Γι΄αυτό, δημιουργήσαμε μια σειρά εξειδικευμένων προγραμμάτων για το στάδιο πριν τη σύλληψη, την περίοδο της εγκυμοσύνης, του τοκετού και της λοχείας, προγράμματα άσκησης μαζί με το μωρό, που συμβάλλουν στη καλή υγεία και ευεξία και προωθούν την κοινωνικοποίηση και τις δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν από την οικογένεια σαν μία ομάδα!

 

Στο χώρο μας έχετε τη δυνατότητα, σαν ζευγάρι ή ξεχωριστά, να ενημερωθείτε από μια ομάδα ειδικών επιστημονικών συνεργατών για οτιδήποτε σας απασχολεί σχετικά με την εγκυμοσύνη, τη λοχεία, το θηλασμό, το βρέφος και την οικογένεια και, μέσα από τα προγράμματά μας, να προετοιμάσετε σώμα και πνεύμα για τη νέα σας ζωή.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να βάλουμε τα θεμέλια για μια ήρεμη και ξεκούραστη εγκυμοσύνη αλλά και μια ευτυχισμένη και γερή οικογενειακή ζωή!"

Ιωάννα Βαπορίδη, MSc καθηγήτρια φυσικής αγωγής, εξειδικευμένη την άσκηση στην εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τη λοχεία. 

Aquabirth, Pregnancy & Family Fitness Place
Φανερωμένης 30 & Ουρανίας 1
Χολαργός, εμπορικό κέντρο Πρωτέας
TK: 15562

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας