Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-02-09 13:07:38 +0200 Είναι 25 χρονών, λατρεύει τα παραμύθια, τις πριγκίπισσες και ντύνεται σαν αυτές! Όταν τα παραμύθια ζωντανεύουν

Όταν τα παραμύθια ζωντανεύουν

Όταν τα παραμύθια ζωντανεύουν 470 900
Είναι 25 χρονών, λατρεύει τα παραμύθια, τις πριγκίπισσες και ντύνεται σαν αυτές!

Η Sarah Ingle από το Colorando έχει δεκάδες φορέματα, περούκες και αξεσουάρ και μπορεί να μεταμορφωθεί σε οποιαδήποτε ηρωίδα Disney. Από μικρή λατρεύει τα παραμύθια, η αδυναμία της όμως είναι οι πριγκίπισσες! Μέσα σε τρεις ώρες μπορεί να μεταμορφωθεί σε Σταχτοπούτα, Άριελ, Έλσα, Χιονάτη και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. 

"Η κάθε μεταμφίεση παίρνει πολλή ώρα. Χρειάζεται συγκεκριμένο make up, περούκες, χρωματιστούς φακούς ματιών και πολλά, πολλά άλλα. Το αποτέλεσμα όμως αξίζει!"

Οι σκηνές αγαπημένων παραμυθιών ζωντανεύουν και οι αγαπημένες μας πριγκίπισσες παίρνουν σάρκα και οστά, χάρη στην Sarah. Η αγαπημένη της πριγκίπισσα είναι Άριελ, κάθε χαρακτήρας όμως όπως λέει, είναι μία νέα πρόκληση.

"Τίποτα δεν με κάνει πιο χαρούμενη από τα προσωπάκια των παιδιών όταν βλέπουν την αγαπημένη τους ηρωίδα μπροστά τους."

Η Sarah μέχρι σήμερα έχει ξοδέψει 14.000 δολάρια για αυτόν τον σκοπό, θέλει όμως να προσθέσει και άλλα κουστούμια και αξεσουάρ στη συλλογή της! Όπως και να έχει, η ομοιότητα με τις πριγκίπισσες της Disney είναι εκπληκτική!

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας