Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-01-29 14:51:18 +0200 Πατήστε γκάζι με τα παιδικά δημητριακά της Nestlé και τα Hot Wheels! Γεύση και διασκέδαση με Hot Wheels

Γεύση και διασκέδαση με Hot Wheels

Γεύση και διασκέδαση με Hot Wheels 470 900
Πατήστε γκάζι με τα παιδικά δημητριακά της Nestlé και τα Hot Wheels!

Με «τέρμα τα γκάζια» ξεκινά η φετινή χρονιά για τους μικρούς φίλους, αφού τα αγαπημένα αγωνιστικά αυτοκίνητα Hot Wheels καταφθάνουν στα παιδικά δημητριακά της Nestlé. Ακόμα μια φορά τα παιδικά δημητριακά της Nestlé συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο τη γεύση και τη διασκέδαση, προσφέροντας σειρά από εκπλήξεις και μοναδικά δώρα.

Αναζητήστε, 1 από τα 3 διαφορετικά συλλεκτικά αυτοκινητάκια  Hot Wheels, μέσα στις ειδικές συσκευασίες δημητριακών NESQUIKâ, HONEY CHEERIOSâ και COOKIE CRISPâ και ετοιμαστείτε για τις πιο συναρπαστικές κόντρες, χωρίς προηγούμενο.

Επιπλέον, ανακαλύψτε στις συσκευασίες δημητριακών  NESQUIK DUOâ, COOKIE CRISPâ και CHOCAPICâ μία μοναδική συλλογή από super αυτοκόλλητα που θα κάνουν το «όχημα» σας να ξεχωρίζει. Κολλήστε τα και δώστε ξεχωριστό στυλ στους τροχούς σας!  

Με τα παιδικά δημητριακά της Nestlé, τα παιδιά απολαμβάνουν ένα ισορροπημένο και απολαυστικό πρωινό που συνδυάζεται με παιχνίδι… υψηλών ταχυτήτων!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας