Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-21 11:47:57 +0300 Μαγειρική, διασκέδαση, γνώσεις. Η εκστρατεία της Chicco για την ενημέρωση των νέων μαμάδων για την σωστή παιδική διατροφή, τα έχει όλα!!! H Chicco "σέρβιρε"

H Chicco "σέρβιρε"

H Chicco "σέρβιρε" 470 900
Μαγειρική, διασκέδαση, γνώσεις. Η εκστρατεία της Chicco για την ενημέρωση των νέων μαμάδων για την σωστή παιδική διατροφή, τα έχει όλα!!!
Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Ιουνίου, στο The Mall, το πρώτο Chiccoγευματάκι, από τη σειρά εκδηλώσεων εκπαιδευτικού χαρακτήρα που οργανώνει η Chicco σε συνεργασία της με την Chef, κα Ντίνα Νικολάου!

Το πρώτο Chiccoγευματάκι παρακολούθησαν γονείς που συζήτησαν με την κα Ντίνα Νικολάου σχετικά με θέματα που τους απασχολούν γύρω από τη διατροφή των παιδιών τους, είδαν στην πράξη την παρασκευή εύκολων συνταγών που εισάγουν νέες γεύσεις στο διαιτολόγιό τους και ενημερώθηκαν από μια Chef - που είναι και μαμά -  σχετικά με παραβλέψεις, παρανοήσεις που γίνονται στην κουζίνα. Το Chiccoγευματάκι όμως είχε και πολλούς φίλους μικρής ηλικίας που μαγείρεψαν και ενημερώθηκαν με διαδραστικό τρόπο για τη σημαντικότητα της ποικιλίας των τροφών για μια ισορροπημένη διατροφή.

Στην τετράωρη διάρκεια της εκδήλωσης, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και γεύτηκαν τις νόστιμες προτάσεις της Chicco και έδωσαν ραντεβού για το επόμενο Chiccoγευματάκι.
 
 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας