Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-01-28 17:39:33 +0200 Ψηλές, μικροκαμωμένες, αδύνατες, εύσωμες... Barbie για όλα τα γούστα, από κάθε γωνιά του πλανήτη! Barbie για όλα τα γούστα

Barbie για όλα τα γούστα

Barbie για όλα τα γούστα 470 900
Ψηλές, μικροκαμωμένες, αδύνατες, εύσωμες... Barbie για όλα τα γούστα, από κάθε γωνιά του πλανήτη!

Για πάνω από πέντε δεκαετίες, η Barbie κρατάει συντροφιά σε εκατομμύρια παιδιά, προσαρμόζεται σε τάσεις και εποχές και γίνεται η τέλεια γυναίκα με την αψεγάδιαστη ομορφιά που κάθε κορίτσι ονειρεύεται να γίνει. Η Barbie ως πρότυπο ομορφιάς, είναι ένα θέμα που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και η υπερβολικά τέλεια εμφάνιση με την αδύνατη σιλουέτα, έχει προβληματίσει αρκετούς παιδοψυχολόγους. 

Δύο μήνες πριν τα 57α γενέθλιά της, η Mattel ανακοίνωσε στο περιοδικό Time ότι πλέον οι κούκλες Barbie θα βγαίνουν σε τρία μεγέθη -"μικροκαμωμένες", "ψηλές" και "με καμπύλες"- και σε τρεις διαφορετικούς τόνους δέρματος.  Η νέα σειρά μάλιστα που θα κυκλοφορήσει το 2016 με το όνομα The Fashionistas, περιλαμβάνει κούκλες με 4 διαφορετικούς σωματότυπους, 7 διαφορετικές αποχρώσεις δέρματος, 18 χρώματα ματιών, 18 χτενίσματα και πάρα πολλά ρούχα και αξεσουάρ!

Η πρώτη Barbie έκανε το ντεμπούτο της στα ράφια των παιδικών καταστημάτων το 1959 και ήταν μία μικρογραφία γυναίκας με θηλυκή σιλουέτα και κομψό ντύσιμο της εποχής.

Σταδιακά, τα πρότυπα ομορφιάς άλλαξαν και η Barbie άφησε πίσω τη φυσική ομορφιά της. Οι καμπύλες έδωσαν τη θέση τους στην αφύσικα αδύνατη μέση και τα πολύ αδύνατα άκρα. Φαίνεται όμως ότι η Barbie όπως την είχαμε πρωτογνωρίσει και όπως τη θέλουμε, επιστρέφει!

Πηγή: mashable.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας