Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-10-26 11:47:39 +0200 Φέτος, η γλυκιά συμμαχία της Sweete, γλυκαντικό από το φυτό stevia, με την ελληνική εταιρεία παγωτού δωδώνη διευρύνεται και προσφέρει τις θεϊκές γεύσεις βανίλια και σοκολάτα – λεμόνι σε επιλεγμένα ψυγεία, για το πιο γλυκό καλοκαίρι χωρίς θερμίδες. Γλυκιά συμμαχία Sweete

Γλυκιά συμμαχία Sweete

Γλυκιά συμμαχία Sweete 470 900
Φέτος, η γλυκιά συμμαχία της  Sweete, γλυκαντικό από το φυτό  stevia, με την ελληνική εταιρεία παγωτού δωδώνη διευρύνεται και προσφέρει τις θεϊκές γεύσεις βανίλια και σοκολάτα – λεμόνι σε επιλεγμένα ψυγεία, για το πιο γλυκό καλοκαίρι χωρ...
Οι αγαπημένες γεύσεις βανίλια και σοκολάτα – λεμόνι που προσφέρουν γλυκές απολαύσεις χωρίς τις θερμίδες της ζάχαρης, γνώρισαν έντονη αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό και είναι πλέον διαθέσιμες σε οικογενειακή συσκευασία των 750 γρ. στα ψυγεία των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ.

Οι λάτρεις του παγωτού δωδώνη μπορούν να αναζητήσουν τις δύο παραπάνω λαχταριστές γεύσεις αλλά και τη γεύση τριαντάφυλλο με Sweete σε όλα τα καταστήματα δωδώνη, με την υπογραφή του σεφ Γιάννη Αποστολάκη.
Η Sweete συνδυάζοντας τη φυσική γλυκιά της γεύση με τη φιλοσοφία της δωδώνη, για  άριστη ποιότητα με τα πιο φρέσκα, αγνά και εκλεκτά υλικά, ήρθε να κάνει το παγωτό ακόμα πιο θεϊκό χωρίς όμως τις θερμίδες της ζάχαρης. Το παγωτό δωδώνη από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα χωρίς συντηρητικά, συνδυάζεται ιδανικά με τη γλύκα της Sweete  δίνοντας στο φετινό καλοκαίρι τη γεύση της πιο light απόλαυσης.

Sweete
H Sweete είναι επιτραπέζιο γλυκαντικό από το φυτό stevia, με εξαιρετική γεύση χωρίς θερμίδες. Η φυσική γλυκιά της γεύση την καθιστά ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και επιθυμούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρη και τα τεχνητά γλυκαντικά με ένα γλυκαντικό φυσικής προέλευσης. H Sweete διατίθεται στα φαρμακεία από τη φαρμακευτική εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ σε 2 συσκευασίες: σε 40 φακελάκια (sticks) x 1,5gr και σε μορφή κρυσταλλικής σκόνης των 150 γρ. Κάθε stick Sweete αντιστοιχεί σε γλυκύτητα με 2 κουταλάκια ζάχαρη. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και συνταγές, επισκεφθείτε το site www.sweetestevia.gr.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας