Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2020-12-16 12:38:12 +0200 Με άρθρο της στις New York Times περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την οδυνηρή αυτή εμπειρία H Μέγκαν Μάρκλ δήλωσε δημόσια πως είχε μια αποβολή

H Μέγκαν Μάρκλ δήλωσε δημόσια πως είχε μια αποβολή

H Μέγκαν Μάρκλ δήλωσε δημόσια πως είχε μια αποβολή 470 900
Γίνεται το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας που μοιράζεται με όλες τις γυναίκες του κόσμου την (πολύ προσωπική) εμπειρία της αποβολής.

Η Δούκισσά του Σάσεξ γίνεται το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας που μοιράζεται με όλες τις γυναίκες του κόσμου την -πολύ- προσωπική εμπειρία της αποβολής. Αυτό το έκανε πράξη μέσα από πρόσφατο άρθρο της στις New York Times που φέρει τη δική της υπογραφή.

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια, το περασμένο Ιούλιο απέβαλε. «'Ενιωσα ένα δυνατό πόνο και έπεσα στο πάτωμα κρατώντας τον ‘Αρτσι στα χέρια μου, σιγοτραγουδώντας ένα νανούρισμα για να κρατήσει και τους δύο μας ήρεμους ενώ ήξερα πως κάτι δεν πάει καλά» περιγράφει και συνεχίζει «ήξερα ότι όσο κρατούσα στην αγκαλιά μου το πρώτο μου παιδί και την ίδια στιγμή έχανα το δεύτερο». Συνεχίζοντας το μοίρασμα των σκέψεων, απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που μπορεί να έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο και προσθέτει σχετικά με την παραμονή της στο νοσοκομείο «μέσα στο πόνο της απώλειας, εγώ και άντρας μου διαπιστώσαμε ότι σε ένα δωμάτιο με 100 γυναίκες οι 10 με 20 είχαν βιώσει αποβολή».

Για την Μέγκαν Μάρκλ, αυτή η δύσκολη χρονιά, τελειώνει με το απλό μάθημα: οφείλουμε πάντα να στεκόμαστε δίπλα στο άλλο. Ο πιο απλός τρόπος -υποστηρίζει η ίδια- είναι να ρωτήσουμε τον διπλανό μας «είσαι καλά

Tο άρθρο της, που μοιράστηκε στα media όλου του κόσμου, σχολιάστηκε θετικά ως ένδειξη συμπαράστασης από γυναίκα προς γυναίκα που έχει ζήσει στο παρελθόν μια οδυνηρή αποβολή.

Πηγή: Νew York Times

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας