Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-02-09 13:32:32 +0200 Η διακόσμηση του βρεφικού δωματίου είναι μια όμορφη διαδικασία που σίγουρα θα απολαύσετε. Φτιάχνετε το βρεφικό του δωμάτιο;

Φτιάχνετε το βρεφικό του δωμάτιο;

Φτιάχνετε το βρεφικό του δωμάτιο; 470 900
Άρθρο από Μαρία Χατζησταύρου
Η διακόσμηση του βρεφικού δωματίου είναι μια όμορφη διαδικασία που σίγουρα θα απολαύσετε.
Σε λίγους μήνες υποδέχεστε το νέο μέλος της οικογένειας και φυσικά πρέπει να προετοιμάσετε το δωμάτιό του. Η διακόσμηση του βρεφικού δωματίου είναι μια όμορφη διαδικασία που σίγουρα θα απολαύσετε.

Ποια είναι τα σημαντικά θέματα που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας;
Ο χώρος πρέπει να αποπνέει ασφάλεια, ηρεμία, ζεστασιά και φυσικά αγάπη. Αυτά δηλαδή που νιώθει το μωρό σας όταν είναι ακόμα έμβρυο.

Βασικοί κανόνες για να τα εξασφαλίσουμε αυτά είναι:
-η τοποθέτηση των επίπλων να αφήνει την κυκλοφορία στο δωμάτιο ανεμπόδιστη. Ακόμα και η ομαλή διέυλευση των γονιών στο δωμάτιο αποπνέει ασφάλεια και ηρεμία στο μωρό.

-η κούνια να τοποθετηθεί κατά προτίμηση στο πιο ήσυχο σημείο και  όχι δίπλα σε ρεύμα αέρα ή σε δυνατό φως. Επιλέξτε με τις κουρτίνες σας να αυξομειώνεται το φυσικό φως και με ντίμερ τα φωτιστικά.

-η διακόσμηση που θα επιλέξετε για το δωμάτιο θα πρέπει να έχει αρμονία, ανεξάρτητα από το ύφος. Προσπαθήστε να μείνετε πιστοί στο ύφος διακόσμησης που επιλέξατε και να αποφύγεται την προσθήκη παράτερων στοιχείων επειδή ενδεχομένως …σας τα έφεραν δώρο ή σας τα χαρίσαν, καθώς θα επιβαρύνεται το τελικό αποτέλεσμα.

-όποιο ύφος διακόσμησης και αν επιλέξετε κάντε το με αγάπη … το τελικό αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας