Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2015-11-02 13:37:04 +0200 PIRULO WATERMELON με βασικό μήνυμα «Ποιότητα για το Παιδί» , o λαχταριστός συνδυασμός καρπούζι και μήλο μαζί με «κουκούτσια» με γεύση κακάο έρχεται φέτος και σε πολυσυσκευασία 4 τεμαχίων για να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μία δροσερή φρουτένια απόλαυση. PIRULO WATERMELON

PIRULO WATERMELON

PIRULO WATERMELON 470 900
PIRULO WATERMELON  με βασικό μήνυμα «Ποιότητα για το Παιδί» , o λαχταριστός συνδυασμός καρπούζι και μήλο μαζί με «κουκούτσια» με γεύση κακάο  έρχεται φέτος και σε πολυσυσκευασία 4 τεμαχίων για να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μία δρο...
Το PIRULO WATERMELON ανήκει στη κατηγορία των παγωτών που προσφέρουν καλύτερη διατροφή, γεύση και ποιότητα. Είναι ιδανικό για να προστεθεί στο εβδομαδιαίο ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα των παιδιών ως γλυκό ή ενδιάμεσο σνακ.

Η Nestlé με γνώμονα τη φροντίδα των παιδιών, έχει καθιερώσει μια αυστηρή μεθοδολογία για να αξιολογεί τις θρεπτικές αξίες των προϊόντων βασισμένη σε συστάσεις Παγκόσμιων Αρχών, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Πρόκειται για το λεγόμενο Σύστημα Διατροφικής Αξιολόγησης της Nestlé.

Στο πλαίσιο αυτό, όλα τα παγωτά της παιδικής γκάμας, αποτελούν μία επιλογή χαμηλή σε λιπαρά και πλούσια σε ασβέστιο ιδανική για τους μικρούς φίλους της παρέας μας!

Μία διαφορετική «φέτα από καρπούζι», καλή και γευστική επιλογή για τα παιδιά!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας