Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-11-25 14:21:22 +0200 Από τους δημιουργούς των ΕΓΩ, ο Απαισιότατος και Minions. Sing. Ποιος κρύβεται πίσω από τον Μπάστερ;

Sing. Ποιος κρύβεται πίσω από τον Μπάστερ;

Sing. Ποιος κρύβεται πίσω από τον Μπάστερ; 470 900
15 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους

Ο Μπάστερ, ένα κοάλα, στρατολογεί τους καλύτερούς του φίλους ώστε να τον βοηθήσουν να ανεβάσει τη δουλειά στο θέατρό του, διοργανώνοντας έναν διαγωνισμό τραγουδιού. Ο Μπάστερ είναι αποφασισμένος να σώσει το θέατρό του από τη χρεοκοπία, παρά τη γενική κατακραυγή του κοινού για τις παραστάσεις που ανεβάζει.

Οποιοσδήποτε άλλος θα το έβαζε κάτω και θα άλλαζε καριέρα, όχι όμως αυτό το κοάλα που είναι αποφασισμένο, με κάθε τρόπο, να πετύχει. Είναι καλοκάγαθος, απλώς τόσο μεγαλόστομος που, ενίοτε, σκάβει τον ίδιο του το λάκκο. Σε κάθε περίπτωση, είναι τόσο γοητευτικός που σε παρασύρει με την αισιοδοξία και το πάθος που δείχνει με ό,τι καταπιάνεται.

 

 

Δείτε τους αγαπημένους σας ηθοποιούς που κρύβονται πίσω από τις φωνές των κινουμένων σχεδίων.

Ο Ντένης Μακρής δίνει τη φωνή του στον Έντι.
 
 
Η Τζωρτζίνα Λιώση δίνει τη φωνή της στην Μίνα.
 
 
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δίνει τη φωνή του στον Γκάντερ.
 
 
Ο έμπειρος παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς στην πρώτη του μεταγλώττιση δίνει τη φωνή του στο πολυμήχανο και πάντα υπεραισιόδοξο κοάλα Μπάστερ Μουν που προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει το θέατρό του από τη χρεοκοπία, σε μια ερμηνεία με πολύ χιούμορ, αλλά και συγκίνηση.
 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας