Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2017-01-24 14:20:58 +0200 Οι νέες συλλεκτικές φιγούρες PLAYMOBIL play & give. Ο Δίας και η Αθηνά συνεχίζουν το μαγικό ταξίδι τους σε όλη την Ελλάδα!

Ο Δίας και η Αθηνά συνεχίζουν το μαγικό ταξίδι τους σε όλη την Ελλάδα!

Ο Δίας και η Αθηνά συνεχίζουν το μαγικό ταξίδι τους σε όλη την Ελλάδα! 470 900
Οι πρώτες ελληνικές φιγούρες PLAYMOBIL κυκλοφορούν στα καταστήματα παιχνιδιών σε όλη την Ελλάδα.

Ο Δίας και η Αθηνά, οι φιγούρες-ορόσημο στην ιστορία της PLAYMOBIL, που κυκλοφορούν στο πλαίσιο του προγράμματος PLAYMOBIL play & give, συνεχίζουν να μοιράζουν αμέτρητα χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Οι νέες συλλεκτικές φιγούρες PLAYMOBIL play & give αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν στην ελληνική αγορά, τον Σεπτέμβριο του 2016 και από τότε έχουν γίνει ανάρπαστες! Ο Δίας και η Αθηνά, μέσα από ποικίλους τρόπους έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και μεταφέρουν μηνύματα αγάπης και προσφοράς στα παιδιά σε ανάγκη, χαρίζοντας παράλληλα στιγμές χαράς και διασκέδασης.

Οπτικοποιώντας το ταξίδι των φιγούρων, από την Αρχαία Ελλάδα, στο εργοστάσιο της PLAYMOBIL στη Μάλτα και στη συνέχεια σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών στην Ελλάδα, η PLAYMOBIL παρουσίασε στο κοινό τις “Πράξεις Προσφοράς του PLAYMOBIL play & give”: Μέσα από μια σειρά 4 spot στα οποία πρωταγωνιστούν ο Δίας και η Αθηνά η ουσία του παιχνιδιού και η αξία της προσφοράς επικοινωνούνται σε όλη την ελληνική κοινωνία. Οι “Πράξεις Προσφοράς” προβάλλονται μέσα από το κανάλι του Nickelodeon, το οποίο αποτελεί διαχρονικά, αποκλειστικό χορηγό επικοινωνίας του προγράμματος PLAYMOBIL play & give.  

Παράλληλα, μέσα από μια σειρά εντυπωσιακών φωτογραφιών η PLAYMOBIL Hellas κατάφερε να εντάξει τους 2 πιο αναγνωρίσιμους θεούς της Αρχαίας Ελλάδας, στην σύγχρονη εποχή: Ο Δίας και η Αθηνά επισκέφθηκαν χαρακτηριστικά σημεία της Αθήνας, βρέθηκαν κοντά σε αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής, “περπάτησαν” στους δρόμους της πόλης και συνέχισαν την πορεία τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μπαίνοντας σε χιλιάδες παιδικά δωμάτια.

Επιπλέον, οι μικροί φίλοι της PLAYMOBIL έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τις περιπέτειες των ηρώων του νέου παραμυθιού “Ο Δίας, η Αθηνά και η Δύναμη της Προσφοράς”, στις ειδικές εκδηλώσεις, ανοιχτές για το κοινό, που διοργανώνει η PLAYMOBIL Hellas σε μεγάλα καταστήματα παιχνιδιών, εμπορικά κέντρα και συνεργαζόμενα σημεία. Μέσα από τη διαδραστική αφήγηση των πρωταγωνιστών του παραμυθιού, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το Δία και την Αθηνά να “ζωντανεύουν” μέσα από μία μικρή θεατρική παράσταση, αλλά και να συμμετέχουν στα βιωματικά παιχνίδια.

Οι πρώτες ελληνικές φιγούρες PLAYMOBIL, σηματοδοτώντας ένα από τα σημαντικότερα βήματα στην ιστορία της εταιρείας, κυκλοφορούν στα καταστήματα παιχνιδιών σε όλη την Ελλάδα.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας