Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-03-19 14:56:27 +0200 Πολλές φορές αυτό που χρειάζεται για να λειτουργήσει το ανθρώπινο σώμα είναι πολύ πιο πρακτικό και απλό, από το σημείο στο οποίο πάει συνήθως το μυαλό μας. Πριν αμφισβητήσετε τον εαυτό σας αναρωτηθείτε κάποια πράγματα!

Πριν αμφισβητήσετε τον εαυτό σας αναρωτηθείτε κάποια πράγματα!

Πριν αμφισβητήσετε τον εαυτό σας αναρωτηθείτε κάποια πράγματα! 470 900
Πολλές φορές αυτό που χρειάζεται για να λειτουργήσει το ανθρώπινο σώμα είναι πολύ πιο πρακτικό και απλό, από το σημείο στο οποίο πάει συνήθως το μυαλό μας.

 

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μπορεί να είμαστε ανήσυχοι ή να νιώθουμε πως κάτι δεν πάει καλά και να μην γνωρίζουμε γιατί. Συχνά σε αυτή την αναζήτηση του τι μπορεί να συμβαίνει μπορεί να αρχίσουμε να σκαλίζουμε πράγματα, για να βρούμε “τι δεν πάει καλά” ή τι μας αφήνει να αισθανόμαστε κάπως μπερδεμένοι. 

 

Μπορεί να ακούγεται προφανές λέει η Lexy Florentina αλλά πρώτα δεν θα έπρεπε να αναρωτηθούμε, αν έχουμε καλύψει τις βασικές μας ανάγκες; Η ίδια υποστηρίζει πως τα σώματά μας είναι πολύ έξυπνα και προσπαθούν να μας προστατέψουν συχνά χωρίς να το καταλαβαίνουμε εμείς οι ίδιοι. 

 

Η Lexy είναι Σωματική Θεραπεύτρια (Somatic Practitioner) και δουλεύει με το τρόπο που σωματοποιείται το τραύμα και με το νευρικό σύστημα των ανθρώπων. 

 

Στην ανάρτησή της προτρέπει τους ανθρώπους πριν βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα ή να “κατηγορήσουν” τους ίδιους, άλλους ανθρώπους ή καταστάσεις για τον τρόπο που νιώθουν να αναλογιστούν πρώτα κάποια βασικά πράγματα. 

 

  • Έχω δώσει στο σώμα μου τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται σήμερα; 
  • Έχω βγει καθόλου έξω σήμερα; 
  • Έχω κουνήσει το σώμα μου σήμερα; 
  • Έχω συνδεθεί με κάποιον άνθρωπο, ζώη ή με τη φύση σήμερα; 
  • Έχω ξεκουραστεί επαρκώς σήμερα;
  • Έχω πιει αρκετό νερό σήμερα; 
  • Έχω κάνει κάτι σήμερα που ήταν αποκλειστικά για μένα; 
  • Έχω κοιτάξει πάνω από την οθόνη μου για λίγο; 

 

Τσεκάρετε πρώτα αν καλύπτονται οι βασικές σωματικές σας ανάγκες, πριν αρχίσετε να ψάχνετε τις λύσεις και τα ευφάνταστα τρικς βλέπετε στο διαδίκτυο, αναφέρει στην ανάρτησή της η Lexy. 

 

Πολλές φορές αυτό που χρειάζεται για να λειτουργήσει το ανθρώπινο σώμα είναι πολύ πιο πρακτικό και απλό, από το σημείο στο οποίο πάει συνήθως το μυαλό μας. Αυτή λοιπόν είναι μια καλή στιγμή για να θυμηθείτε, πως το σώμα σας έχει ανάγκες όπως νερό, φαγητό, λίγη κίνηση και λίγη σύνδεση. Όταν αυτά τα βασικά τα παραμελούμε, δεν θα μπορούμε να λειτουργούμε με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει. 

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω. 

 


 

source: Lexy Florentina

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας