Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-12-28 16:45:09 +0200 Το μασάζ προσφέρει στο μωράκι την τρυφερότητα που έχει ανάγκη. Μασάζ για ήρεμα μωρά

Μασάζ για ήρεμα μωρά

Μασάζ για ήρεμα μωρά 470 900
Το μασάζ προσφέρει στο μωράκι την τρυφερότητα που έχει ανάγκη.

Το μωρό, ειδικά τους πρώτους μήνες της ζωής του δεν κινείται, παρά περνάει τις ώρες του στο καρότσι, το κρεβάτι ή το ρηλάξ, άρα το μασάζ  βοηθάει το κορμάκι του να ξεπιαστεί και τα μέλη του να ανακουφιστούν. Μάλιστα, οι ειδικοί της βρεφικής ανάπτυξης επισημαίνουν τη συμβολή του μασάζ στην ανάπτυξη του βρέφους.
Επιπλέον, το μασάζ προσφέρει στο μωράκι την τρυφερότητα που έχει ανάγκη, άρα συντελεί στην συναισθηματική του εξέλιξη. Οι απαλές κινήσεις στο κορμάκι του θα το χαλαρώσουν, θα το κάνουν να νιώσει ήρεμο και ασφαλές, ενώ θα ενισχύσουν τη σχέση με τη μαμά ή τον μπαμπά που θα του προσφέρουν το καθημερινό, ολιγόλεπτο μασάζ.
Τι να προσέξουμε
Επιλέγουμε ένα λαδάκι υψηλής ποιότητας με αγνά συστατικά και ελαφρύ άρωμα, κατάλληλο για βρέφη.  Επιπλέον, φροντίζουμε το προϊόν στο οποίο θα καταλήξουμε, να προστατεύει και να ανακουφίζει τη βρεφική επιδερμίδα από τους ερεθισμούς. Έτσι, καθημερινά το μωρό μας θα είναι ήρεμο, ευχαριστημένο, με επιδερμίδα μεταξένια, απαλή και αρωματισμένη. Σεβόμενο τις ανάγκες του δέρματος του μωρού μας, φροντίζουμε το λάδι που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι λεπτόρρευστο και να απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει καθόλου ίχνη λιπαρότητας.

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας