Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-06-21 14:57:18 +0300 H λέκτορας του ΑΠΘ παίρνει αγκαλιά μωρό φοιτήτριας για να το ηρεμήσει

H λέκτορας του ΑΠΘ παίρνει αγκαλιά μωρό φοιτήτριας για να το ηρεμήσει

H λέκτορας του ΑΠΘ παίρνει αγκαλιά μωρό φοιτήτριας για να το ηρεμήσει 470 900
Η λέκτορας είδε, πως η φοιτήτρια είχε αρχίσει να αισθάνεται ντροπή για τη φασαρία που προκαλούσε το βρέφος σε όλο το αμφιθέατρο.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η λέκτορας του ΑΠΘ και διδάσκουσα του μαθήματος «Καινοτομία – Επιχειρηματικότητα και Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη» Χαρίτα Βλάχου, καλωσόριζε φοιτητές, που έρχονταν με τα μωρά τους να παρακολουθήσουν το μάθημα της. Ήταν όμως η πρώτη φορά που το δύο-μηνων μωρό μιας φοιτήτριας δεν μπορούσε να ηρεμήσει την ώρα της διάλεξης. Η λέκτορας είδε, πως η φοιτήτρια είχε αρχίσει να αισθάνεται ντροπή για τη φασαρία που προκαλούσε το βρέφος σε όλο το αμφιθέατρο. Τότε δεν δίστασε να πάρει εκείνη το μωράκι αγκαλιά, για να το ηρεμήσει και συνέχισε κανονικά το μάθημα, ενώ το είχε αγκαλιά. 


 

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω: 

 

"Ήταν αρχές Μαρτίου όταν η μαθήτρια Χριστίνα Γυφτάκη με ρώτησε ευγενικά και δύσπιστα αν θα μπορούσε να παρακολουθήσει το μάθημα Master «Καινοτομία – Επιχειρηματικότητα και Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη» κρατώντας στην αγκαλιά της την 2 μηνών κορούλα της. Δέχτηκα αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί ξέρω καλά τι σημαίνει να θέλεις να προχωρήσεις στις σπουδές σου ενώ είσαι μητέρα.Κατά τη διάρκεια του εξαμήνου η μητέρα συμμετείχε ενεργά άλλοτε με ερωτήσεις που είχε και άλλοτε με απαντήσεις σε διάφορες ερωτήσεις που έκανα ενώ το μωρό, η μικρή Ζωή, δεν ακούστηκε ούτε μια φορά!

 

Στην τελευταία διάλεξη, που αφορούσε την ανάλυση των πεδίων του business canvas, η μικρή Ζωή ήταν πολύ αναστατωμένη και η μητέρα της προσπαθούσε με αγωνία να την ηρεμήσει.

 

Πλησίασα τη μητέρα σε μια προσπάθεια να τη χαλαρώσω και τη ρώτησα πειρακτικά: «Γιατί η μικρή Ζωή διαφωνεί με αυτά που λέω… Να της το εξηγήσω κατ’ ιδίαν;». Άπλωσα αυθόρμητα τα χέρια μου και πήρα το μωρό στην αγκαλιά μου, συνεχίζοντας την ανάλυσή μου στο business canvas…Η μικρή αμέσως ηρέμησε και για την υπόλοιπη 1,5 ώρα του μαθήματος που την κράτησα δεν έβγαλε ήχο!"


 

Όπως πολλοί λένε, ο σύγχρονος τρόπος ζωής απαιτεί και σύγχρονες λύσεις. Έτσι και τα Πανεπιστήμια είναι ανοιχτά στις αλλαγές πάντα με στόχο την ανθρωπιά και τη συνέχιση της εκπαίδευσης

 

source: Voria.gr

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας