Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-07-11 15:42:31 +0300 Τρεις μέρες πριν γεννήσει, έκανε surfing! Μέλλουσα μαμά στα κύματα

Μέλλουσα μαμά στα κύματα

Μέλλουσα μαμά στα κύματα 470 900
Τρεις μέρες πριν γεννήσει, έκανε surfing!

Η γυμναστική την περίοδο της εγκυμοσύνης όχι μόνο δεν απαγορεύεται, αλλά αντιθέτως θεωρείται ωφέλιμη τόσο για τη μαμά όσο και για το μωρό. Η Liza Edwards καθ' όλη τη διάρκεια της πρώτης αλλά και της δεύτερης εγκυμοσύνης της δε σταμάτησε το αγαπημένο της άθλημα. Σε ηλικία 15 ετών ανέβηκε για πρώτη φορά στη σανίδα του surf και έκτοτε σπάνια την αποχωρίζεται! 

Όταν η Liza έμαθε ότι θα γίνει για πρώτη φορά μαμά, δεν πτοήθηκε καθόλου! Ρώτησε τη γυναικολόγο της αν είναι ασφαλές να συνεχίσει το surfing και όταν εκείνη της είπε ότι αν γνωρίζει τις αντοχές, τα όριά της και είναι προσεκτική, δεν έχει να φοβάται τίποτα, δεν έχασε καιρό. Τρείς φορές την εβδομάδα απολάμβανε την αίσθηση ελευθερίας πάνω στην σανίδα,  μέχρι και την 28η εβδομάδα εγκυμοσύνης της. 

Στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, η Liza δεν το σκέφτηκε καθόλου. Ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει το αγαπημένο της άθλημα μέχρι τον τοκετό και έτσι και έκανε! Μέχρι και τρεις μέρες πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της, Arlo, έκανε surfing πάντα βέβαια με προσοχή και μέτρο. 

"Αγαπάω το μωρό μου! Δε θα έκανα το οτιδήποτε μπορεί να το έβλαπτε." είπε η Liza η οποία παροτρύνει όλες τις μαμάδες να κάνουν πράγματα που τους αρέσουν και να μην ξεχνούν ότι μπορεί η μητρότητα να αλλάζει τη ζωή κάθε γυναίκας, πάντα όμως μπορούν να βρουν λίγο χρόνο για τα χόμπυ τους. 

Πηγή: today.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας