Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-08-30 11:06:46 +0300 H Goldie Hawn είναι η πιο cool γιαγιά του Instagram

H Goldie Hawn είναι η πιο cool γιαγιά του Instagram

H Goldie Hawn είναι η πιο cool γιαγιά του Instagram 470 900
Η Goldie Hawn είναι cool γιαγιά και υπάρχουν αποδείξεις!

Στα 77 της χρόνια η Goldie Hawn είναι γιαγιά έξι αξιολάτρευτων παιδιών, εκ των οποίων τρία ανήκουν στην επίσης ηθοποιό Kate Hudson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

 

Στην περίπτωση όμως της Goldie, δε μιλάμε για μία παραδοσιακή γιαγιά αλλά για την πιο cool γιαγιά του Χόλυγουντ. Στην έβδομη δεκαετία της ζωής της, η βραβευμένη με ‘Οσκαρ ηθοποιός, διατηρεί τη ζωντάνια, την ενέργεια και -φυσικά- το χιούμορ, ένα στοιχείο που την έκανε να ξεχωρίσει στο χώρο της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

 

Κοιτώντας το λογαριασμός της στο Instagram, πέρα από τις εκδηλώσεις λατρείας με το σύντροφό της Kurt Russell, απολαμβάνει και τις περιπέτειές της ως την απόλυτη σούπερ γιαγιά που όλοι θα θέλαμε να έχουμε. Η ίδια έχει άλλωστε δηλώσει στο Women's Weekly ότι ο ρόλος της ως γιαγιά είναι επίσης απολαυστικός "Μια καλή οικογένεια είναι η απάντηση στην ευτυχία." λέει «Κοιτάω τα παιδιά και τα εγγόνια μας και δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που θα μπορούσε να με κάνει τόσο περήφανη όσο είμαι για όλα αυτά». Και προσθέτει: «Το να είσαι γιαγιά είναι καταπληκτικό, μου αρέσει. Φέρνει απίστευτη χαρά!".

H Cool Γιαγιά Goldie συμμετέχει σε δημιουργικές δραστηριότητες με τα εγγόνια της, γελάει μαζί τους, επιστρατεύει το χιούμορ, αυτοσαρκάζεται και στηρίζει την αξία που έχει για ένα παιδί η εμπειρία του διαλογισμού, κάτι στο οποίο πιστεύει πολύ τα τελευταία χρόνια. Όλα αυτά δε διαστάζει να τα απαθαναρίσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημιουργώντας ένα νέο role model για το τι είναι "φοβερή γιαγιά" σήμερα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

Eδώ μιλάει για την προσωπική της πορεία για το Mind Up έναν οργανισμό που προωθεί τα οφέλη της διαλογιστικής εμπειρίας στα παιδιά, μαθαίνοντας τους την ηρεμία και την ευτυχία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

Πέρα λοιπόν από την αγάπη της για τη χώρα μας (την έχει επισκεφτεί πολλές φορές), έχουμε ακόμα ένα λόγο για να κάνουμε follow την αξιολάτρευτη Goldie Hawn! 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας