Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-08-01 11:53:33 +0300 Κατάθεση ψυχής από την Kate Hudson. "Υπάρχουν στιγμές που νιώθω κακή μαμά"

"Υπάρχουν στιγμές που νιώθω κακή μαμά"

"Υπάρχουν στιγμές που νιώθω κακή μαμά" 470 900
Κατάθεση ψυχής από την Kate Hudson.

Η Kate Hudson για τους περισσότερους είναι το ξανθό, χαμογελαστό κορίτσι της διπλανής πόρτας που με μια ατάκα της αρκεί για να ξεκαρδιστούμε στα γέλια. Η κόρη της Goldie Hawn, έχει πάρει τη γοητεία και την τσαχπινιά της μαμάς της. 

Το 2000 παντρεύτηκε τον Chris Robinson, με τον οποίο τέσσερα χρόνια αργότερα απέκτησε τον γιο της Ryder. Ο πρώτος της γάμος έληξε άδοξα το 2006 και το 2010, η σχέση της με τον Matthew Bellamy ξάφνιασε τους πάντες. Ένα χρόνο αργότερα, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και λίγους μήνες μετά γεννήθηκε ο γιος τους, Bingham. Το Δεκέμβριο του 2014 το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Έκτοτε, η Kate Hudson αφιερώνει όλο τον χρόνο και την ενέργειά της στους δύο γιους της!

Την περασμένη εβδομάδα η διάσημη μανούλα μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα σε ένα άρθρο που έγραψε για το περιοδικό InStyle. "Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι είμαι μια κακή μαμά" εξομολογήθηκε.

"Μερικές μέρες νιώθω ότι θα έπρεπε να κερδίσω το βραβείο Μαμά της Ημέρας, ενώ κάποιες άλλες συνειδητοποιώ ότι κάνω πράγματα που δεν έχουν καμία απολύτως λογική και οτι υποσυνείδητα κρύβομαι από τα παιδιά μου μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Ακόμη και αυτή τη στιγμή που γράφω αυτό το άρθρο είμαι σε ταξίδι για μια εβδομάδα χωρίς τα παιδιά μου, προκειμένου να προωθήσω το καινούριο μου βιβλίο. Παραδέχομαι όμως, πωε όταν σκέφτομαι ότι θα χάσω μια εβδομάδα από τη ζωή των παιδιών μου, πονάω."

Η Kate Hudson μίλησε και για την καθημερινότητα της εργαζόμενης μητέρας αλλά και το πως νιώθει η ίδια σαν μία από αυτές. 

"Λατρεύω τη δουλειά μου και ενώ πιστεύω ότι η γυναίκα είναι αυτή που φροντίζει περισσότερο την οικογένεια, έχω στον χαρακτήρα μου στοιχεία κυνηγού που συνήθως έχουν οι άντρες. Πιστέυω ότι αν δε δούλευα δε θα ήμουν η καλύτερη μαμά που θα μπορούσα να είμαι. Για αυτό το λόγο δε θα μπορούσα να είμαι μαμά που ασχολείται μόνο με την ανατροφή των παιδιών της και σίγουρα τα παιδιά μου δε θα γνωρίσουν ποτέ αυτή την εκδοχή μου."

Όσο για τους γιους της, φυσικά τους έχει αδυναμία και περνάει μαζί τους όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορεί. 

"Με τον Ryder που είναι πια αρκετά ώριμος, είμαστε πολύ κοντά και του συμπεριφέρομαι σαν να είναι μεγάλος. Του δείχνω κατανόηση και ευγνωμοσύνη. Κάποιες φορές όμως παραδέχομαι ότι μπορεί να φωνάζω και να είμαι ... άγρια."   

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας