Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-06-06 11:50:40 +0300 Σμύρνη: Γάτος υιοθετήθηκε από μαθητές δημοτικού!

Σμύρνη: Γάτος υιοθετήθηκε από μαθητές δημοτικού!

Σμύρνη: Γάτος υιοθετήθηκε από μαθητές δημοτικού! 470 900
Ο πορτοκαλί κεραμιδόγατος που συνήθιζε να κάνει βόλτα όλη μέρα σε ταράτσες και δρομάκια της πόλης αποφάσισε να ξαναρχίσει το σχολείο.

Ο 34ος μαθητής της Τρίτης τάξης αυτού το δημοτικού σχολείου είναι λίγο διαφορετικός από τα υπόλοιπα παιδιά. Ο λόγος για τον Τόμπι, τον τετράποδο μαθητή που έχει κερδίσει την αγάπη των μαθητών του σχολείου στο Bayrakli της Σμύρνης. Πριν λίγο καιρό υιοθετήθηκε από 33 μαθητές και παρακολουθεί από γεωγραφία, μέχρι μαθηματικά και γλώσσα, γουργουρίζοντας πάνω στα βιβλία. Η ιστορία έχει ως εξής.

 

Ο Τόμπι εμφανίστηκε μια μέρα στο προαύλιο του σχολείου και συγκεκριμένα φάνηκε να επιλέγει την αίθουσα της Τρίτης τάξης, κάνοντας παρέα στα παιδιά την ώρα του μαθήματος. Η δασκάλα φρόντισε να εμβολιαστεί ο γάτος και τα μαθήματα πλέον στην αίθουσα είχαν πάρει άλλη τροπή.

 

Τα πράγματα άλλαξαν όταν οι γονείς ενός παιδιού εκδήλωσαν ανησυχία στη διεύθυνση του σχολείου για τυχόν αλλεργίες και θέματα υγιεινής που μπορείς να προέκυπταν από την ύπαρξη της γάτας μέσα στην τάξη. Ο μικρός Τόμπι, ο πορτοκαλί γατούλης χρειάστηκε να φύγει και τα παιδιά δεν ήταν καθόλου χαρούμενα. Ούτε ο Τόμπι φυσικά, που ενώ στο νέο του σπίτι τον πρόσεχαν δεν φαινόταν να μπορεί να συνηθίσει το περιβάλλον μακριά από την τάξη. 

 


 

Τα παιδιά του έστελναν γράμματα και ζωγραφιές και ζητούσαν να επιστρέψει πάλι στην αίθουσα.

 

Για καλή τύχη όλων η δασκάλα της τάξης αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία του Τόμπι. Οι γονείς του παιδιού που ζήτησαν να φύγει ο γατούλης, διαβάζοντας την τρυφερή ιστορία, μετάνιωσαν και αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Τόμπι.

 

Πλέον ο Τόμπι πίσω στην τάξη δίνει χαρα και λόγους στα παιδιά για να έρχονται και να παρακολουθούν μαζί του το μάθημα! 

 

source: Petkeepers

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας