Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-06-02 15:46:28 +0300 Μια διαφήμιση που αποτυπώνει τη σημασία της οικογένειας στην παιδεία του παιδιού “Εσύ, τι παιδεία δίνεις;”

“Εσύ, τι παιδεία δίνεις;”

 “Εσύ, τι παιδεία δίνεις;” 470 900
Μια διαφήμιση που αποτυπώνει τη σημασία της οικογένειας στην παιδεία του παιδιού

Μια διαφήμιση που έγινε viral, το 2013 πολύ πριν κυριαρχήσουν τα social media και παραμένει ακόμα και σήμερα επίκαιρη. Ένα μικρό αγόρι στην παραλία φαίνεται να οδηγεί το πλαστικό του αυτοκίνητο, να περπατά έντονα προς το μέρος ενός κοριτσιού, να σταματά μπροστά του και να χτυπά με ένταση την κόρνα του παιχνιδιού του. Το κορίτσι στέκεται μπροστά στο αγόρι και “το αυτοκίνητό του” απορημένο. 

 

Το επόμενο πλάνο παρουσιάζει μια καθημερινή στιγμή από τη ζωή του μικρού παιδιού, όπου ο πατέρας του οδηγεί νευρικά και φωνάζει στους υπόλοιπους οδηγούς, όσο ο μικρός του γιός κοιτάζει τρομαγμένος από τις φωνές, τι συμβαίνει στο δρόμο.

 

Το παιδί, χωρίς να το καταλάβει ο μπαμπάς, επαναλαμβάνει τη συμπεριφορά που βλέπει από τον ίδιο. Οι γονείς είναι το παράδειγμα για τα παιδιά. Είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά τους στα πρώτα τους βήματα και οι άνθρωποι που τους εξηγούν πως λειτουργεί ο κόσμος. 

 

Η διαφήμιση κλείνει με το μήνυμα “Εσύ, τι παιδεία δίνεις;”.

 

Δείτε το video και θα καταλάβετε.

 

 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας