Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-04-09 12:51:08 +0300 Στο Tiktok:Έβγαλε φωτογραφία την οικογένειά του και τον κατέβασαν από την πτήση

Στο Tiktok:Έβγαλε φωτογραφία την οικογένειά του και τον κατέβασαν από την πτήση

Στο Tiktok:Έβγαλε φωτογραφία την οικογένειά του και τον κατέβασαν από την πτήση 470 900
Στο Tiktok, ο μπαμπάς εξομολογήθηκε ακριβώς τι είχε συμβεί, λέγοντας πως ήταν η χειρότερη πτήση της ζωής του!

Ένα τρομερά ασυνήθιστο γεγονός έλαβε χώρα στην Αυστραλία. Πριν από λίγες μέρες σε μία πτήση, μια οικογένεια ταξίδευε. Ο πατέρας έχει ένα έθιμο, πριν από κάθε πτήση να βγάζει φωτογραφία την γυναίκα και τα παιδιά του την στιγμή που ανεβαίνουν στο αεροπλάνο. Η οικογένεια ενθουσιασμένη με το ταξίδι της, επιβιβάζεται. Μετά από λίγα λεπτά και αφού έχουν όλοι προσδεθεί, η αεροσυνοδός πλησιάζει τον πατέρα και του ζητά να κατέβει από το αεροσκάφος και να την ακολουθήσει. 

 

Στο σημείο αυτό φάνηκε να υπήρξε μια παρεξήγηση γιατί η αεροσυνοδός, όπως αναφέρει ο πατέρας της οικογένειας ήταν ιδιαίτερα αγενής. Ο λόγος είναι γιατί νόμιζε πως ο πατέρας δεν συμμορφώθηκε με τους κανονισμούς της αεροπορικής εταιρείας. Την στιγμή που πραγματοποιούταν η επιβίβαση φαίνεται πως γινόταν ένα έλεγχος καυσίμων του αεροσκάφους. Έτσι έγινε μια ανακοίνωση να μην χρησιμοποιούν οι επιβάτες τα κινητά τους τηλέφωνα γύρω από το αεροπλάνο. Όταν η αεροσυνοδός είδε τον πατέρα να βγάζει φωτογραφίες, δεν ήξερε πως ο ίδιο φορούσε ειδικά ακουστικά που εξουδετερώνουν τους εξωτερικούς ήχους και πως δεν είχε ακούσει την ανακοίνωση. Έπειτα η μητέρα είπε πως άκουσε την ανακοίνωση αλλά μόνο στιγμιαία και πως δεν υπήρχαν αρκετές σημάνσεις για να γνωρίζουν όλοι οι επιβάτες τι πρέπει να κάνουν. 

 

Εν τέλει, μετά από διερεύνηση του περιστατικού, ο πατέρας επέστρεψε ξανά στο αεροσκάφος και μπόρεσε να “πετάξει” μαζί με την οικογένειά του.

Η αεροπορική εταιρεία έκανε μια ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό, στο οποίο αναφέρθηκε στην αξία που έχει όλα τα μέλη της πτήσης να νιώθουν άνετα και να φέρονται με σεβασμό.

Μια παρεξήγηση αλλά και μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε, πως όταν βρισκόμαστε σε συγκεκριμένους χώρους πχ αεροδρομιο, μέσα μαζικής μεταφοράς, νοσοκομεία, ίσως χρειάζεται να έχουμε όλη μας την προσοχή εκεί και όχι στο κινητό ή στη μουσική. 

 

source: Tiktok

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας