Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2022-07-07 17:35:13 +0300 Ένας μπαμπάς και μία κόρη, ένα ταξίδι σε 8 ημέρες και οι πιο γλυκές φωτογραφίες που έχουμε δει! Ο γύρος του κόσμου με ένα...νήπιο

Ο γύρος του κόσμου με ένα...νήπιο

Ο γύρος του κόσμου με ένα...νήπιο 470 900
Ένας μπαμπάς και μία κόρη, ένα ταξίδι σε 8 ημέρες και οι πιο γλυκές φωτογραφίες που έχουμε δει!

Όλα ξεκίνησαν μερικούς μήνες πριν. Ο Stefan Chaw είχε 10 μέρες άδεια από τη δουλειά του και αποφάσισε να τις περάσει με την δύο ετών κορούλα του. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ταξίδι;

"Πάντα σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να μοιραστώ σκέψεις και εμπειρίες ζωής με την κόρη μου. Προτίμησα λοιπόν αντί να της μιλήσω για τον κόσμο γύρω της, να της τον δείξω! Ένα ταξίδι ήταν η ιδανική ευκαιρία!"

Έτσι, μπαμπάς και κόρη ξεκίνησαν την περιπέτειά τους! Ο Stefan επέλεξε μικρές επαρχιακές πόλεις για να μπορεί να περάσει περισσότερο ποιοτικό χρόνο με την κόρη του. Οι βόλτες με το ποδήλατο, η επαφή με τα ζώα και τη φύση, το ψάρεμα, οι βαρκάδες έκαναν το ταξίδι τους μοναδικό.

 

"Το ταξίδι αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμένα και συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους μπαμπάδες να το δοκιμάσουν. Πρώτα πρώτα τόσες μέρες μόνος με την κόρη μου, με έκαναν να νιώσω απεριόριστη ευγνωμοσύνη και θαυμασμό για τη γυναίκα μου! Συνειδητοποίησα επίσης ότι τα νήπια έχουν ένα δικό τους ξεχωριστό τρόπο επικοινωνίας και είναι πολύ πιο ευφυή από όσο νόμιζα!"

 

"Στην αρχή εννοείται ότι είχα κάποιες φοβίες, πολύ γρήγορα όμως εξανεμίστηκαν. Έμαθα να ακούω και να σέβομαι την άποψη της κόρης μου και μαζί καθορίζαμε το πώς θα κυλήσει το ταξίδι μας. 

Είναι πραγματικά μία συγκλονιστική εμπειρία για έναν μπαμπά. Μπορεί να μην ξέρουμε πώς είναι να μεγαλώνει ένα μωρό μέσα μας, μέρα με τη μέρα, για εννέα ολόκληρους μήνες, όμως ξέρουμε τι σημαίνει πατρική αγάπη. Το ταξίδι αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να νιώσω μπαμπας 100%. Είναι εύκολο να αλλάζω πάνες, να την ταϊζω, να τη βάζω για ύπνο. Το δύσκολο όμως και το ουσιαστικό είναι να είμαι δίπλα της σαν γονιός και να την υποστηρίζω σε κάθε της βήμα."

Πηγή: medium.com

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας