Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2021-11-05 13:41:37 +0200 Disney: Ένα συγκινητικό μήνυμα για τους πατριούς του κόσμου

Disney: Ένα συγκινητικό μήνυμα για τους πατριούς του κόσμου

Disney: Ένα συγκινητικό μήνυμα για τους πατριούς του κόσμου 470 900
Δεν είναι όμως για όλα τα σπίτια, η κατάσταση η ίδια και αυτό φαίνεται να θέλει, να εκφράσει η αγαπημένη μας Disney, με το φετινό της χριστουγεννιάτικο μήνυμα.

 

Η Disney έχει έναν μοναδικό τρόπο να μπαίνει στα σπίτια μας και στις καρδιές μας. Εδώ και πολλά χρόνια μικροί και μεγάλοι λατρεύουν τις ταινίες και τους χαρακτήρες Disney. Η αγαπημένη εταιρεία κινουμένων σχεδίων δεν θα μπορούσε παρά να στείλει το δικό της μήνυμα για τα φετινά Χριστούγεννα. 

 

Τα Χριστούγεννα είναι μία πολύ οικογενειακή γιορτή, όπου άνθρωποι που αγαπιούνται μαζεύονται για να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου έτους. Ανταλλαγή δώρων, τραπέζια με τα αγαπημένα μας φαγητά, σοκολάτες και χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην διαπασών είναι μόνο κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά των γιορτών. Δεν είναι όμως για όλα τα σπίτια, η κατάσταση η ίδια και αυτό φαίνεται να θέλει, να εκφράσει η αγαπημένη μας Disney, με το φετινό της χριστουγεννιάτικο μήνυμα. 

 

Ο σύντροφος της μητέρα και ο πατριός των δύο της παιδιών έρχεται στο σπίτι λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Αγωνία, ενθουσιασμός, φόβος, ζεστασιά. Πως θα τον δεχθούν σε αυτό το σπίτι; Τι κάνει άραγε ένας πατριός; Πως να μην προσπαθήσει να αντικαταστήσει τον πατέρα τους; 

 

Πριν δείτε το βίντεο, να είστε σίγουροι, πως έχετε ένα πακέτο χαρτομάντηλα κοντά σας. Εμείς το χρειαστήκαμε. 

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας