Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-10-18 11:05:30 +0300 Ο Φα Ζου, ο Παουχατάν, ο Τρίτωνας... Για ακόμα μία φορά η σχέση μπαμπά κόρης ξεχωρίζει! Οι μπαμπάδες της Disney

Οι μπαμπάδες της Disney

Οι μπαμπάδες της Disney 470 900
Ο Φα Ζου, ο Παουχατάν, ο Τρίτωνας... Για ακόμα μία φορά η σχέση μπαμπά κόρης ξεχωρίζει!

Η σχέση μπαμπά κόρης είναι μοναδική. Ο μπαμπάς μας είναι το στήριγμα μας, ο ήρωάς μας, αυτός που μας έμαθε να κάνουμε ποδήλατο, να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και να ακολουθούμε τα όνειρά μας. 

Γιατί λοιπόν οι πριγκίπισσες των αγαπημένων μας ταινιών της Disney να αποτελούν εξαίρεση; Η όμορφη σχέση μπαμπά κόρης μέσα από αγαπημένες μας σκηνές! 

 

Ο σουλτάνος και η Γιασμίν

 


Όλοι λατρέψαμε τη ρομαντική ιστορία του Αλαντίν και της Γιασμίν. Ο σουλτάνος έχει αδυναμία στην κόρη του και θέλει για αυτήν έναν σύζυγο αντάξιο της, με βασιλική καταγωγή. Όταν όμως καταλαβαίνει ότι η Γιασμίν αγαπάει τον Αλαντίν και ότι αυτός είναι η πραγματική ευτυχία για αυτήν, της δίνει την ευχή του.

 

Η Άριελ και ο βασιλιάς Τρίτωνας

 


Αυτό που έκανε ο βασιλιάς Τρίτωνας για την κόρη του, είναι πραγματικά συγκινητικό. Ξέρει ότι η ευτυχία για αυτήν είναι πια στη στεριά και διακινδυνεύοντας να μην τη δει ποτέ ξανά, της χαρίζει πόδια για να μείνει με τον καλό της.

 

Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος

 


Η σχέση της Τιάνα με τον μπαμπά της είναι πολύ δυνατή. Ακόμα και όταν εκείνος πεθαίνει, οι αξίες του και ο τρόπος ζωής του εξακολουθούν να την καθορίζουν. Η αγάπη για τη μαγειρική και η σκληρή δουλειά είναι πράγματα που έχει κληρονομήσει από αυτόν.

 

Η Μουλάν και ο Φα Ζου 

 


Ακόμα μία σχέση πολύ δυνατή και συγκινητική. Η αγάπη της Μουλάν για τον μπαμπά της την έκανε να μεταμφιεστεί σε άντρα και να πάει στον πολέμο στη θέση του. Αντίστοιχα όμως και ο Φα Ζου έχει αδυναμία στην κόρη του. Η πιο έντονη στιγμή τους είναι φυσικά όταν εκείνος της εκμυστηρεύεται ότι είναι τιμή του που την έχει κόρη του. 

 

Η Ραπουνζέλ και ο βασιλιάς Φρέντερικ

 


Ο μπαμπάς της Ραπουνζέλ τη λατρεύει και της το δείχνει. Την προσέχει πάντα και όταν στο τέλος της ταινίας, μπαμπάς και κόρης τα ξαναβρίσκουν, δε μπορούμε παρά να συγκινηθούμε.

 

Η Ποκαχόντας και ο αρχηγός Παουχατάν

 


Μία ιστορία αγάπης με πολλές δυσκολίες. Η Ποκαχόντας ερωτεύεται τον Τζον Σμιθ, ο οποίος θεωρείται απειλή για το λαό της. Ο αρχηγός Παουχατάν βάζει στην άκρη περηφάνια και προκαταλήψεις και παρακινεί την κόρη του να ακολουθήσει την καρδιά της. 

 

Πηγή: babble.com 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας