Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-04-07 10:42:57 +0300 Αν και είναι μόλις δυόμιση μηνών, τα πλούσια μαλλιά της την κάνουν να ξεχωρίζει! Μία μικρή Ραπουνζέλ

Μία μικρή Ραπουνζέλ

Μία μικρή Ραπουνζέλ 470 900
Αν και είναι μόλις δυόμιση μηνών, τα πλούσια μαλλιά της την κάνουν να ξεχωρίζει!

Η Izobelle Kaplan γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου, στην California. Από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο δεν ήταν τα έντονα μπλε μάτια της, ούτε το διαπεραστικό κλάμα της αυτά που την έκαναν να ξεχωρίσει, αλλά τα πυκνά και σκούρα μαλλάκια της! Για την ακρίβεια, όλο το μαιευτήριο μιλούσε για τα μαλλιά της!

Οι φωτογραφίες της δεν άργησαν να ανέβουν στα social media από συγγενείς και φίλους της οικογένειας και πολύ γρήγορα έγιναν viral. Τα πυκνά μαλλάκια της σε συνδυασμό με το γλυκό χαμόγελό της, την έκαναν ανάρπαστη.

"Την ώρα του τοκετού περιμέναμε να δούμε ένα κοριτσάκι φαλακρό ή με λίγο χνουδάκι, η Izzie όμως φρόντισε να μας ξαφνιάσει για τα καλά! Τα μαλλιά της είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν όλοι, οι φίλοι, οι περαστικοί στο δρόμο, οι πάντες!" δήλωσε ο περήφανος μπαμπάς, Dave Kaplan

Τα μαλλιά της έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και διαφόρων εταιρειών με προϊόντα βρεφικής περιποίησης, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση στους γονείς. Προς το παρόν, ο Dave και η Mackenzie Kaplan απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα με την κορούλα τους και χαίρονται που τη βλέπουν μέρα με τη μέρα να μεγαλώνει.

"Όταν θα είναι μεγαλύτερη, θα έχει πλάκα να τις δείχνουμε όλες αυτές τις φωτογραφίες! Προς το παρόν απολαμβάνουμε τα πρώτα της γέλια. Είναι ένα πολύ καλό μωρό και είναι το καλύτερο και πιο όμορφο δώρο που μας έχει τύχει μέχρι σήμερα."

Φυσικά ο κόσμος των social media, δεν έμεινε ανέπαφος. Δείτε τις δημιουργίες τους! 

 

Πηγή: people.com / boredpanda

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας