Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-04-27 15:42:01 +0300 Συγκίνηση, χαρά, φόβος, ανακούφιση... Όλα τα συναισθήματα μιας μαμάς μετά τη γέννα του μωρού της απαθανατίζονται από το φωτογραφικό φακό. Μωρά του ουράνιου τόξου: Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου

Μωρά του ουράνιου τόξου: Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου

Μωρά του ουράνιου τόξου: Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου 470 900
Συγκίνηση, χαρά, φόβος, ανακούφιση... Όλα τα συναισθήματα μιας μαμάς μετά τη γέννα του μωρού της απαθανατίζονται από το φωτογραφικό φακό.

Τα "μωρά του ουράνιου τόξου", είναι τα μωρά που γεννήθηκαν είτε μετά από μια αποβολή είτε από μια απώλεια. Όπως το ουράνιο τόξο έρχεται μετά από μία καταιγίδα, έτσι και αυτά τα μωρά έρχονται μετά από μία δυσάρεστη περίοδο στη ζωή ενός ζευγαρίου. 

Περίπου δύο χρόνια πριν και ενώ διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, η Lila έχασε το μωρό της πριν αυτό γεννηθεί. Η στεναχώρια η οποία ένιωσε και η ίδια αλλά και ο σύζυγός της Τιμ, ήταν φυσικά απερίγραπτη, όταν όμως λίγους μήνες μετά έμαθαν ότι η Lila είναι έγκυος ένιωσαν χαρά, σε συνδυασμό με αγωνία και ανυπομονησία.

Οι εννέα μήνες πέρασαν και ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Η μικρή Aundry γεννήθηκε πριν λίγες μέρες και ο φωτογραφικός φακός της φωτογράφου Laura Filfield ήταν εκεί για να απαθανατίσει τις όμορφες εκείνες στιγμές. 

Πηγή: popsugar.com

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας