Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-03-23 11:53:42 +0200 Ένα μωρό με σύνδρομο Down, μια μαμά με τεράστια αποθέματα αγάπης και οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου. Μια αληθινή κούκλα

Μια αληθινή κούκλα

Μια αληθινή κούκλα 470 900
Ένα μωρό με σύνδρομο Down, μία μαμά με τεράστια αποθέματα αγάπης και οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου.

Η Kathryn Witt είναι μια νέα μαμά. Η απόκτηση μιας κόρης ήταν για αυτή όνειρο ζωής και μετά τον ερχομό των δύο αγοριών της, έβαλε σκοπό το αποκτήσει ένα ακόμη μωρό. Το τρίτο ήθελε να είναι κορίτσι.  Και τα κατάφερε!

Λίγους μήνες μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της, η γιατρός είπε στην Katheryn τα ευχάριστα νέα! Ένα κοριτσάκι ήταν καθ' οδόν! Η χαρά και η αγάπη που ήδη ένιωθε για την κορούλα της ήταν τόσο μεγάλη και το μόνο που την ένοιαζε ήταν πως μωράκι της μεγάλωνε φυσιολογικά μέρα με τη μέρα. Το έμβρυο όμως έδειχνε ανησυχητικά μικρόσωμο και όταν η γιατρός τη ρώτησε αν ήθελε να κάνει την εξέταση για το σύνδρομο Down, η Katherine αρνήθηκε.

"Δεν με ένοιαζε αν η κόρη μου έχει σύνδρομο Down ή όχι. Σαν νοσοκόμα ήξερα πόση χαρά και αγάπη κρύβουν αυτά τα παιδιά μέσα τους.  Για αυτό το λόγο απέρριψα το τεστ. Αν το μωρό μου είχε ειδικές ανάγκες, τότε και εγώ θα του έδινα ακόμα περισσότερη αγάπη", δήλωσε.

Η μικρή Florence ήρθε στον κόσμο λίγους μήνες αργότερα και ήταν ένα πραγματικά θείο δώρο για όλη την οικογένεια.

"Την πρώτη στιγμή που την είδα, αναγνώρισα τη μυτή μου, το στόμα του μπαμπά της και τα αμυγδαλωτά μάτια που χαρακτηρίζουν τα άτομα με σύνδρομο Down "

Η Florence έφερε το χαμόγελο σε όλη την οικογένεια και έκαναν τόσο την Katherine όσο και το σύζυγό της να βλέπουν τη ζωή διαφορετικά.

Η νέα μανούλα ανέβασε φωτογραφίες της κόρης της στο Facebook και όταν είδε ότι αυτές απέσπασαν πάνω από 185.000 likes, ξαφνιάστηκε! 

"Άρχισαν να μου κάνουν like και να μου στέλνουν μηνύματα άνθρωποι που δεν γνώριζα καν, από την Αυστραλία, την Αμερική, την Ευρώπη, από παντού! Το κινήτο μου χτυπούσε σαν τρελό! Συνειδητοποιήσα πόσο κόσμο ευαισθητοπoίησε η φωτογραφία της Florence και χάρηκα που η κόρη μου έστειλε ένα τόσο ηχηρό μήνυμα.

Άλλωστε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο, ήξερα ότι είναι ένα γλυκό πλάσμα, προορισμένο για να χαρίσει ζεστασιά και πολλά χαμόγελα..."

Πηγή: dailymail.co.uk
  

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας