Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2024-04-05 15:23:12 +0300 Πώς δίνει συμβουλές σε μαμάδες; Αφού δεν είναι μαμά!

Πώς δίνει συμβουλές σε μαμάδες; Αφού δεν είναι μαμά!

Πώς δίνει συμβουλές σε μαμάδες; Αφού δεν είναι μαμά! 470 900
Εσείς θα ακολουθούσατε την συμβουλή μιας γυναίκας που δεν είναι μητέρα αλλά έχει μια συγκεκριμένη εξειδίκευση; 

Πριν από λίγες εβδομάδες ένα βίντεο έγινε viral στο TikTok με θέμα τη σεξουαλική ζωή ζευγαριών που είναι για πολλά χρόνια μαζί.

Συγκεκριμένα η Vanessa Marin, ψυχοθεραπεύτρια με εξειδίκευση στο σεξ μέσα από το λογαριασμό που έχει με το σύζυγό της Xander Marin μιλά για τη χαμένη εγγύτητα ανάμεσα στα ζευγάρια και για ένα τρόπο, που η ίδια έχει δει, πως μπορεί να φέρει ξανά το ζευγάρι κοντά. 

 

Το βίντεο της έγινε viral καθώς περιγράφει αυτό που προβληματίζει πολλά ζευγάρια, την απουσία της σωματικής εγγύτητας καθώς θεωρούν ότι η ίδια συνδέεται άμεσα με την σεξουαλική επαφή. Συγκεκριμένα στο παρακάτω βίντεο περιγράφει πως τα ζευγάρια - λόγω της κούρασης και του περιορισμένου χρόνου που έχουν - αποφεύγουν τα χάδια και τα φιλιά γιατί πιστεύουν πως αυτά συνδέονται αυτόματα με την ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Επομένως, σταδιακά, αποφεύγουν να αγγίζονται ή να φιλιούνται γιατί δεν έχουν χρόνο να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα του σεξ. Συχνά κάποια ζευγάρια πιέζονται και αγχώνονται με την επαφή, όταν το ταίρι τους την επιζητά, γιατί αισθάνονται πως πρέπει να την ανταποδώσουν με ένα συγκεκριμένο τρόπο. 

 

@vanessaandxander Comment if you want to hear more about what we do in our relationship to to keep intimacy a priority! #forcouples #couplestherapy #relationshiptok #intimacy #grwm #marriedlife ♬ original sound - Vanessa + Xander Marin

 

 

Η ίδια προτείνει σε καθημερινή βάση αγκαλιά και φιλί με τον/την σύντροφο που να μην αποσκοπεί σε κάτι άλλο πέρα από τη συναισθηματική και τη σωματική επαφή. 

 

Και ενώ τα σχόλια κάτω από τα βίντεο έδειχναν πως τα περισσότερα ζευγάρια ταυτίζονταν με την ιστορία της και έδειχναν μια πρόθεση να εφαρμόσουν τη μέθοδο που ακολουθεί η ίδια και ο άντρας της, όταν το βίντεο αυτό αναδημοσιεύτηκε από την σελίδα για μητέρες Motherly, οι αντιδράσεις ήταν πολύ διαφορετικές. 

 

Συγκεκριμένα, οι μητέρες παρακολουθώντας το βίντεο αναφέρθηκαν στον αριθμό των καλλυντικών που έβαζε η Vanessa Marin και στο “πόσο ελεύθερο χρόνο έχει”. Έπειτα υπήρχαν αρκετά σχόλια για το αν έχουν ή αν δεν έχουν παιδιά με αρκετές απαντήσεις σε σχόλια να επιβεβαιώνουν, πως το ζευγάρι δεν έχει παιδιά. Σαν συνέχεια, γονείς αναφέρθηκαν στο πόσο εύκολη ήταν η σεξουαλική τους ζωή πριν τα παιδιά και πόσο πιο πολύ θα εκτιμούσαν αν η πλατφόρμα του Motherly μοιραζόταν τις συμβουλές ειδικών, που έχουν παιδιά και που μπορούν να συνδεθούν ευκολότερα με τις μητέρες της πλατφόρμας. 

 

Ένα βίντεο στάθηκε η αφορμή για να ανοίξει ένας σοβαρός διάλογος σχετικά με το ποιος είναι ο ειδικός και ποιος είναι ο άνθρωπος που ξέρει πως αισθάνεται ένας γονιός.

Εσείς θα ακολουθούσατε τη συμβουλή μιας γυναίκας που δεν είναι μητέρα αλλά έχει μια συγκεκριμένη εξειδίκευση; 

 


source: Motherly, Tiktok

 

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας