Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-11-09 15:16:12 +0200 8 έξυπνα tips για εύκολο και γρήγορο άλλαγμα. Κάντε το άλλαγμα πάνας...παιχνιδάκι!

Κάντε το άλλαγμα πάνας...παιχνιδάκι!

Κάντε το άλλαγμα πάνας...παιχνιδάκι! 470 900
8 για εύκολο και γρήγορο άλλαγμα.

Όταν έρθει το μωρό μας, θέλουμε τα πάντα να είναι έτοιμα! Ήδη έχουμε μεριμνήσει για τα πρώτα έπιπλα, ρουχαλάκια και αξεσουάρ. Αναπόφευκτο κομμάτι της καινούριας καθημερινότητας είναι το άλλαγμα πάνας. Τι πρέπει να έχει η αλλαξιέρα του μωρού μας για να αλλάζουμε το μωρό μας εύκολα και γρήγορα;

1. Καλαθάκι για τις λερωμένες πάνες
Ένα καλαθάκι αποκλειστικά για τις λερωμένες πάνες του μωρού μας, θα κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε καλαθάκια που ανοίγουν με ένα πάτημα του ποδιού. 

2. Παιχνίδια για να το κρατήσετε απασχολημένο
Κάθε μαμά πρέπει να ξέρει την τέχνη της... παραπλάνησης! Ένα μικρό παιχνίδι την ώρα που εμείς προσπαθούμε απεγνωσμένα να αλλάξουμε το μωρό μας και εκείνο κουνάει χέρια και πόδια, θα μας λύσει τα χέρια! Απαραίτητα λοιπόν, αξεσουάρ για την αλλαξιέρα μας είναι τα μικρά παιχνίδια που θα το κρατήσουν απασχολημένο.

3. Μουσική υπόκρουση
Τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης τα μωρά έχουν συνηθίσει να περιβάλλονται από ήχους. Δοκιμαστε να βάλετε λίγη μουσική την ώρα που αλλάζετε την πάνα και το μωρό σας σίγουρα θα τη λατρέψει.

4. Κάτι για να δαγκώνει
Ιδιαίτερα τους μήνες που θα βγαίνουν τα πρώτα του δοντάκια, τα μωρά θέλουν διαρκώς να βάζουν κάτι στο στόμα τους για να καταπραϋνουν τον πόνο. Ανάμεσα στα άλλα παιχνίδια που θα έχετε στην αλλαξιέρα, έχετε και μερικά κατάλληλα για... δάγκωμα!

5. Αντισηπτικό για γρήγορο καθάρισμα
Μετά από κάθε αλλαγή πάνας πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας. Κάτι τέτοιο όμως, ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν είναι πάντα εφικτό. Έχετε δίπλα στην αλλαξιέρα ένα δοχείο με αντισηπτικό για γρήγορο καθάρισμα και θα έχετε την κατάσταση υπο έλεγχο!

6. Κοκαλάκι για τα μαλλιά
Το αξεσουάρ που λατρεύει κάθε μαμά! Την ώρα που προσπαθούμε να αλλάξουμε το μωρό μας, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι ενοχλητικές τούφες να μπαίνουν στα μάτια μας.

7. Καλάθια για καλύτερη οργάνωση
Η σωστή οργάνωση είναι το Α και το Ω για το άλλαγμα πάνας! Έχετε κοντά στην αλλαξιέρα κουτιά ή θήκες με τα απαραίτητα, πάνες, κρέμες, πετσέτες, κορμάκια, παιχνίδια και θα εκπλαγείτε πόσο γρήγορα μπορείτε να αλλάξετε το μωρό σας!

8. Extra πάνες για ασφάλεια
"Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!". Για να είμαστε πάντα προετοιμασμένες , καλό είναι να εφοδιαστούμε με extra πάνες!

Πηγή: whattoexpect.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας