Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2019-10-15 15:19:18 +0300 Με τόσο  μεγάλη ποικιλία σε σχήματα και υλικά, είναι πολύ πιθανό να περάσεις από σαράντα κύματα μέχρι να καταλήξεις στην ιδανική πιπίλα για το μωράκι σου. Δοκιμάσαμε τη νέα NUK Sensitive: σε τι διαφέρει από τις άλλες πιπίλες;

Δοκιμάσαμε τη νέα NUK Sensitive: σε τι διαφέρει από τις άλλες πιπίλες;

Δοκιμάσαμε τη νέα NUK Sensitive: σε τι διαφέρει από τις άλλες πιπίλες; 470 900
Με τόσο  μεγάλη ποικιλία σε σχήματα και υλικά, είναι πολύ πιθανό να περάσεις από σαράντα κύματα μέχρι να καταλήξεις στην ιδανική πιπίλα για το μωράκι σου.

Οι πιπίλες με σώμα από 100% σιλικόνη υπάρχουν καιρό στην αγορά και κυκλοφορούν σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Εμείς είπαμε να δοκιμάσουμε τη νέα πιπίλα σιλικόνης NUK Sensitive και ιδού το πόρισμα ...

 

Μας έκανε εντύπωση η θηλή

Συνήθως οι πιπίλες σιλικόνης έχουν μακρόστενο/σωληνοειδές σχήμα, αλλά η NUK Sensitive φαίνεται διαφορετική. Το πρώτο πράγμα που προσέξαμε είναι ότι, σε αντίθεση με τις άλλες, αυτή η πιπίλα έχει ιδιαίτερο σχήμα που θυμίζει τη μητρική θηλή κατά το θηλασμό. Είναι επίσης εξαιρετικά μαλακή και πολύ  λεπτή στη βάση της. Έτσι, εφαρμόζει σωστά στον ουρανίσκο του μωρού και αφήνει αρκετό χώρο για τη φυσική θηλαστική κίνηση, χωρίς να ενοχλεί τα ούλα. Τέλος, είναι ορθοδοντική, μειώνοντας τον κίνδυνο στρέβλωσης ή κακής σύγκλισης των δοντιών.

 

Θα μας ενοχλεί στον ύπνο;

Η NUK Sensitive έχει κυρτό και ιδιαίτερα εύκαμπτο σχήμα το οποίο βοηθά την πιπίλα να εφαρμόσει σαν δεύτερο δέρμα στο προσωπάκι του μωρού και δεν ασκεί πίεση πάνω στο προσωπάκι του ώστε να το ξυπνάει.  Έχει αρκετά χαμηλό προφίλ ώστε να μην καλύπτει τη μύτη του και να μη δυσκολεύει την αναπνοή του.

Επίσης, επειδή ξέρουμε ότι έρχεσαι συχνά αντιμέτωπη με ένα μωρό που έχει πετάξει καταλάθος την πιπίλα του και κλαίει γοερά μέσα στην κούνια, προσέξαμε εμείς για σένα ότι η Sensitive έχει πολύ διακριτικό κρίκο έτσι ώστε να μην μπλέκονται τα δαχτυλάκια του μωρού σου με την πιπίλα!

 

 

Δεν είναι βαριά και ογκώδης

Αυτό που μας έκανε πιο πολύ εντύπωση είναι το μικρό της μέγεθος και το πόσο ελαφριά είναι σε σύγκριση με τις υπόλοιπες πιπίλες σιλικόνης της αγοράς. Είναι αλήθεια ότι οι πιπίλες με σώμα σιλικόνης είναι συνήθως «χοντροκομμένες» και πιο βαριές από τις πλαστικές, λόγω των ιδιοτήτων της σιλικόνης ως υλικό– όμως η NUK προέβλεψε και για αυτό!

 

Υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει ερεθισμούς στο μωράκι μου;

Δεδομένου ότι η πιπίλα NUK Sensitive είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ιδιαίτερα μαλακή, υποαλλεργική σιλικόνη χωρίς BPA δεν χρειάζεται να φοβάσαι ότι θα ερεθίσει το τρυφερό δερματάκι του μωρού σου. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει πάντα να κρατάς την περιοχή που εφάπτεται η πιπίλα πάνω στο δερματάκι του μωρού καθαρή και να μην ξεχνάς να πλένεις και να αποστειρώνεις την πιπίλα, όποιο είδος κι αν χρησιμοποιείς!

 

 

Super εύκολη αποστείρωση!

Η πιπίλα NUK Sensitive παίρνει έναν έξτρα πόντο γιατί μαζί με την πιπίλα παίρνεις και την καλύτερη της φίλη, τη θήκη της, την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις όχι μόνο για φύλαξη, αλλά και για στιγμιαία αποστείρωση στο φούρνο μικροκυμάτων, χωρίς βράσιμο ή αποστειρωτή.

Άσε που μπορείς να τη βρεις σε 4 υπέροχα χρώματα για να τη ταιριάζεις με όλα τα στιλάτα συνολάκια του μωρού σου!

…Και η ζωή ξεκινάει ωραία και συναρπαστικά για όλους τους μικρούς μας εξερευνητές!

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας