Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-03-02 11:26:00 +0200 Τα δίδυμα που κρατιόντουσαν χέρι χέρι όταν γεννήθηκαν, μεγάλωσαν! Η αδελφική αγάπη δεν σου αφήνει ποτέ το χέρι

Η αδελφική αγάπη δεν σου αφήνει ποτέ το χέρι

Η αδελφική αγάπη δεν σου αφήνει ποτέ το χέρι 470 900
Τα δίδυμα που κρατιόντουσαν χέρι χέρι όταν γεννήθηκαν, μεγάλωσαν!

Μετά από 57 μέρες ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, η Sarah Thistlethwaite, έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια. 

"Θεέ μου" αναφώνησε ο γιατρός μόλις τα είδε, "Κρατιούνται χέρι χέρι!"

Λίγες ώρες μετά, η φωτογραφία τους είχε ήδη κάνει το γύρο του διαδικτίου. 

Από τότε πέρασαν δύο χρόνια και οι δίδυμες αδερφούλες μεγάλωσαν! Η Jenna και η Jilian είναι πλέον δύο χρονών και αν και παραμένουν αχώριστες, έχουν εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες. Η Jilian είναι περιπετειώδης και τολμηρή, ενώ η Jenna χαμηλών τόμων και συγκρατημένη.

Τα δύο κορίτσια τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης μεγάλωναν στον ίδιο αμνιακό σάκο κάτι αρκετά επικίνδυνο καθώς οι πιθανότητες θνησιμότητας του ενός από τα δύο, ήταν μεγάλες. 

Η Sarah έμεινε στο κρεβάτι για 57 ολόκληρες μέρες. "Ευτυχώς οι μέρες πέρασαν γρήγορα. Ήμουν ξαπλωμένη όλη μέρα, αλλά έβρισκα πράγματα να κάνω. Έμαθα να πλέκω μέσω youtube και έπλεκα σκουφάκια για τα μωρά μου. Έτσι πέρασε ο καιρός και στην 33η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου, οι Jenna και η Jilian ήρθαν στον κόσμο".

Από όταν ήρθαν τα κορίτσια στον κόσμο όλα άλλαξαν και όπως λέει και η Sarah Thistlethwaite, οι κόρες της έφεραν το φως στη ζωή τους.

Οι δύο αδερφές παραμένουν αχώριστες και όταν δεν είναι στον ίδιο χώρο, η μία αναζητεί την άλλη. "Είναι πραγματικά εντυπωσιακό! Όταν κλαίει η μία, η άλλη προσπαθεί να την ηρεμήσει, της δίνει την πιπίλα ή την χαϊδεύει."

Πηγή: people.com

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας