Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2023-05-22 10:43:21 +0300 Δίδυμα αγοράκια ήρθαν στον κόσμο λίγες ώρες αφού ο μπαμπάς τους έφυγε από τη ζωή. Μία ζωή, δύο ζωές

Μία ζωή, δύο ζωές

Μία ζωή, δύο ζωές 470 900
Δίδυμα αγοράκια ήρθαν στον κόσμο λίγες ώρες αφού ο μπαμπάς τους έφυγε από τη ζωή.

Ο ερχομός ενός, πόσο μάλλον δύο μωρών, είναι πραγματική ευτυχία. Τι γίνεται όμως όταν αυτό το γεγονός συμπίπτει με ένα άλλο, πιο δυσάρεστο; 

Η Sue Tribiano είναι νεα μανούλα. Τα δίδυμα αγοράκια της που περίμενε με ανυπομονησία ήρθαν στον κόσμο πριν λίγες μέρες. Η υπέροχη όμως αυτή στιγμή, επισκιάστηκε από το θάνατο του συζύγου της λίγες ώρες πριν. 

Στις 25 Μαρτίου το βράδυ, ο Dino Trubiano ανέπνεε με δυσκολία και η Sue κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο Dino δεν τα κατάφερε. Λίγες ώρες αργότερα, γεννήθηκαν οι γιοι του με καισαρική.

"Ο Dino θα γινόταν ένας σπουδαίος πατέρας. Με την Sue ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και οι δυο τους ανυπομονούσαν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα μωρά τους. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε φίλος της οικογένειας, ο Dino έλεγε πως "αυτοί οι εννέα μήνες ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής του"

 

Τα αίτια του θανάτου του Dino δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα καθώς έκανε καλή ζωή, πρόσεχε τη διατροφή του, γυμναζόταν καθημερινά, δεν κάπνιζε και δεν έπινε.

Η νέα μανούλα βγήκε από το νοσοκομείο χθες και οι τρεις τους, η Sue και τα νεογέννητα Caleb Peter και Jacob Dino, πήγαν στο σπίτι και έκαναν ένα νέο ξεκίνημα.  Η σκέψη του μπαμπά τους θα είναι εκεί! 

Πηγή: kidspot.com.au

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας