Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-02-18 13:00:43 +0200 Η Kate Middleton μιλάει για τα παιδιά της και δηλώνει υπέρ της ψυχολογικής στήριξης με κάθε τρόπο.  "Το να είσαι γονιός είναι δύσκολο"

"Το να είσαι γονιός είναι δύσκολο"

"Το να είσαι γονιός είναι δύσκολο" 470 900
Η Kate Middleton μιλάει για τα παιδιά της και δηλώνει υπέρ της ψυχολογικής στήριξης με κάθε τρόπο. 

Ο πριγκιπικός γάμος τους μερικά χρόνια πριν έμεινε στην ιστορία. Η Kate Middleton έλαμπε με το εντυπωσιακό νυφικό της και το φιλί που αντάλλαξε με τον πρίγκιπα William έκανε το γύρο του κόσμου! 

Έκτοτε η Kate έχει αφιερωθεί στις φιλανθρωπίες και στην οικογένειά της. O George και η Charlotte απορροφούν όλο της το χρόνο και την ενέργεια, ενώ αρκετά συχνά τη βλέπουμε να βρίσκεται στο πλευρό ευπαθών ομάδων και παιδιών.

Σε εκδήλωση που έγινε για παιδιά που έχουν περάσει δύσκολες καταστάσεις στη ζωή τους, η δούκισσα του Cambridge ήταν εκεί και μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να εκφράζονται και να λένε ότιδήποτε τα προβληματίζει. Μάλιστα, όπως εκμυστηρεύτηκε μαμά Kate, τέτοιου είδους σχέση θα ήθελε να έχει με τα παιδιά της και αν χρειαζόταν, προκειμένου να τα βοηθήσει, θα τα πήγαινε και σε κάποιον ειδικό.

"Το να είσαι γονιός είναι δύσκολο και δε θα έπρεπε να αφήνουμε προκαταλήψεις να μας κρατάνε πίσω και να στερούμε στα παιδιά μας την υγεία τους." 

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα


Οι υποστηρικτές μας