Δερβενακίων 8, 172 35, Δάφνη, Αττική, Ελλάδα
Babyspace Greece
info@babyspace.gr 210 9287300
2016-12-14 13:16:05 +0200 Στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου «Το Άστρο των Χριστουγέννων»

«Το Άστρο των Χριστουγέννων»

«Το Άστρο των Χριστουγέννων» 470 900
Μια παράσταση για όλη την οικογένεια στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων, «ντύνεται» με τα γιορτινά του και προσφέρει στους μικρούς και μεγάλους φίλους του την εντυπωσιακή παράσταση: «Το Άστρο των Χριστουγέννων», την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 16.30.

«Το Άστρο των Χριστουγέννων» είναι μια παράσταση για όλη την οικογένεια, που αναλαμβάνει να διερευνήσει, με την συμμετοχή του θεατή, μερικά από τα πιο δημοφιλή ερωτήματα και να δώσει μία εικόνα στην αναζήτηση κάθε παιδικής ψυχής, του ξεχωριστού εκείνου κοσμικού φαινομένου, που οδήγησε τους τρεις Μάγους στον νεογέννητο Χριστό. Τι ήταν τελικά εκείνο το «Άστρο»; Ήταν άραγε μετέωρο ή κομήτης; Νόβα ή σουπερνόβα; Μετεωρίτης ή βολίδα; Ισχύει άραγε η διατύπωση του Κέπλερ, πως επρόκειτο για συζυγία πλανητών; Γιατί καμιά επιστημονική θεωρία δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ή να απορριφθεί έως σήμερα. Ταξιδεύοντας πίσω στους αιώνες, ξεκινώντας από τη γέννηση του Θείου Βρέφους στη φτωχική φάτνη της Βηθλεέμ, η παράσταση «Το Άστρο των Χριστουγέννων» ξεδιπλώνει τόσο ιστορικά, όσο και επιστημονικά δεδομένα μέσα από ένα ιδιαίτερο μουσικό και οπτικό θέαμα. Συγχρόνως, γεμίζει τον χώρο με «αέρα» παιδικής αθωότητας,  αναδύοντας πλήθος συναισθημάτων, που σίγουρα θα συγκινήσουν κάθε παιδικό βλέμμα και παράλληλα θα ξυπνήσουν όμορφες παιδικές αναμνήσεις στους μεγαλύτερους. Για παιδιά 10 ετών και άνω και ενήλικες.

Ελάτε, για να παρακολουθήσετε  μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές σας «Το Άστρο των Χριστουγέννων» σε ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα ψηφιακά πλανητάρια στον κόσμο!

Κρατήσεις θέσεων: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00, τ.: 210 5284853

Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο – Ίδρυμα Ευγενίδου:
Λ. Συγγρού 387  Παλ. Φάληρο (είσοδος από Πεντέλης 11), τηλ: 210 9469600

Σχόλια

Neutral avatar

Σχετικά άρθρα